Aşure ikramına yoğun ilgi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Muharrem ayı dolayısıyla Cuma namazı çıkışında vatandaşlara aşure ikram edildi.

Aşure ikramına yoğun ilgi
Aşure ikramına yoğun ilgi
GİRİŞ 03.07.2026 13:16 GÜNCELLEME 16.08.2026 13:16

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Muharrem ayı vesilesiyle düzenlenen aşure etkinliği, Merkez Hacıbey Camii’nde gerçekleştirildi. Köyceğiz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Köyceğiz Şubesi iş birliğiyle düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İlçe protokolünün de katıldığı etkinlikte Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu ve İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz kazanların başına geçerek vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti. Kaymakam Kumcu, Muharrem ayının paylaşma ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayarak, aşure geleneğinin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ifade etti.

KAYNAK: İHA
Kadir Tezcan Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Kadir Tezcan

Editör Hakkında

İstanbul'da doğdu. Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Genç yaştan itibaren video kurguları ile ilgilenmektedir. Sivil hayatında hobi olarak video ve grafik tasarım işleri ile uğraşmaktadır. Şu an Haber7.com'da "Muhabir" olarak iş hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mekke anlaşmasına bir ülke daha davet edildi! Bangladeş'ten olumlu mesaj
Asya'da tarihi felaket! Ölü sayısı açıklandı! Çin lideri talimat verdi! Yüzlerce kayıp var