Konya'da asker eğlencesi kanlı bitti

Konya'nın Beyşehir ilçesinde asker eğlencesinde yaşanan olayda 17 yaşındaki E.E.A. bacağından bıçaklanarak yaralandı.

Konya'da asker eğlencesi kanlı bitti
Konya'da asker eğlencesi kanlı bitti
GİRİŞ 13.09.2026 07:43 GÜNCELLEME 13.09.2026 07:43

Olay, Konya'nın Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sokakta düzenlenen asker eğlencesi sırasında 17 yaşındaki E.E.A. henüz bilinmeyen bir sebeple bıçaklı saldırıya uğradı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bacağından bıçakla yaralandığı belirlenen E.E.A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

E.E.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD tarihinde bir ilk! Amerika halkı gözünü açtı! İsrail'e Filistin şoku
Türkiye enerjide vites yükseltiyor! Karadeniz'in altından elektrik taşınacak