Konya'da asker eğlencesi kanlı bitti

Konya'nın Beyşehir ilçesinde asker eğlencesinde yaşanan olayda 17 yaşındaki E.E.A. bacağından bıçaklanarak yaralandı.

Konya'da asker eğlencesi kanlı bitti
Konya'da asker eğlencesi kanlı bitti
GİRİŞ 13.09.2026 07:43 GÜNCELLEME 13.09.2026 09:51

Olay, Konya'nın Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sokakta düzenlenen asker eğlencesi sırasında 17 yaşındaki E.E.A. henüz bilinmeyen bir sebeple bıçaklı saldırıya uğradı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bacağından bıçakla yaralandığı belirlenen E.E.A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

E.E.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Hamza28 1 ay önce Şikayet Et
    Normal. Böyle askere göndermemi olur. Herkesi rahatsız ederek. Askere giden dua almalı Beddua deyil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'deki seçimde Netanyahu'ya kötü haber! Arap partilerden büyük sürpriz
Arap parti lideri Ahmed Tayyib İsrailli sandık görevlisine ayar verdi: 'Otur yerine otur!'