Sultangazi’de dehşete düşüren olay: Kokunun peşinden gitti, cesetle karşılaştı

İstanbul Sultangazi’de Taş Ocakları mevkiindeki çalışma alanında bir işçi, kokuların geldiği bölgeyi kontrol edince erkek cesedi buldu. Cesedin 8 gündür aranan 49 yaşındaki Mustafa Dinler’e ait olabileceği değerlendiriliyor.

Sultangazi’de dehşete düşüren olay: Kokunun peşinden gitti, cesetle karşılaştı
Sultangazi’de dehşete düşüren olay: Kokunun peşinden gitti, cesetle karşılaştı
GİRİŞ 22.09.2026 00:08 GÜNCELLEME 22.09.2026 00:30

İstanbul Sultangazi’de akşam saatlerinde Taş Ocakları mevkiinde çalışma alanında bir işçi, kokuların geldiği yere baktığında bir erkek cesedi ile karşılaştı. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından ceset cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Cesedin Sultagazi’de 13 Eylül Pazar günü evinden çıktıktan sonra bir daha dönmeyen ve 8 gündür aranan Mustafa Dinler’e (49) ait olduğu düşünülüyor. Cesedin kimliği yapılan çalışmaların ardından belirlenecek.

Bursa'da korkunç olay: Yaşlı çift evde ölü bulunduBursa'da korkunç olay: Yaşlı çift evde ölü bulundu

KAYNAK: İHA
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'yi ikiye katladı! 'Saklanan güç' diyorlar! İşte en fazla üreten ülkeler!
1 milyar TL’lik sır! Ailesine kuruş yok: Kadir İnanır servetini tek kişiye bırakmış