Öğrenci, okula tüfekle geldi! Anında müdahale edildi

Van'ın Tuşba ilçesinde bir kız öğrenci, okula pompalı tüfekle geldi. Öğretmen ve veliler tarafından çocuğun elinden alınan tüfek, polise teslim edildi.

GİRİŞ 28.09.2026 10:31 GÜNCELLEME 28.09.2026 10:37

Olay, sabah saatlerinde merkez Tuşba ilçesi İstasyon Mahallesi'ndeki Polatoğlu İlk ve Ortaokulu'nda meydana geldi. Bir kız öğrenci, pompalı tüfekle okula geldi.

Öğrenciyi ve silahı fark eden öğretmenler ile veliler müdahale ederek tüfeği aldı. Durumun bildirilmesi üzerine okula polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri tüfeğe el koyarken, öğrenci ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayın ardından okulda eğitime ara verildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Y O L C U Y U M 35 dakika önce Şikayet Et
    Şimdi de kız öğrenciler sahada. Kızlar sokak olaylarında da sahnede. öncelik ailelerde, ilk terbiye yeri ailenin yanıdır. Devlet her bir kişye polis veremez. Polislerin işleri başlarından aşıyor. Her fert eğitici ve sorumlu olmak zorunda. Bir kişi çok sayıda insanları huzursuz etme hakkına sahip olamaz.Yüce Rabbim niyyeti bozuklara fırsat vermesin.
    Cevapla
  • konuk 59 dakika önce Şikayet Et
    bulaşıcımıdır nedir, çocuklar birinde görünce sonucunu düşünmeden diğeri de aynı yolu seçiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın beklediği maçta İrlanda İsrail'i dağıttı! Protestolar maça damga vurdu
İşte en fazla boşanan iller! En yakın sıradakini ikiye katladı...