Bağcılar'da trafikte tartışan 2 sürücüye 360 bin lira para cezası

Bağcılar'da trafikte tartışarak trafik güvenliğini tehlikeye düşüren 2 sürücüye toplam 360 bin lira para cezası uygulandı. Sürücülerin ehliyetleri 60 gün süreyle geri alınırken, araçları da 60 gün trafikten men edildi.

Bağcılar'da trafikte tartışan 2 sürücüye 360 bin lira para cezası
Bağcılar'da trafikte tartışan 2 sürücüye 360 bin lira para cezası
GİRİŞ 20.10.2026 17:29 GÜNCELLEME 20.10.2026 17:29

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sanal devriye çalışmaları kapsamında 15 Ekim’de Bağcılar’da iki sürücünün trafikte tartışarak trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğünü belirledi.

Görüntülerin sanal medyada paylaşılmasının ardından plakalar üzerinden kimlikleri tespit edilen M.A. (28) ve A.Ş. (25), kullandıkları araçlarla birlikte yakalandı.

EHLİYETLERİNE EL KONULDU

Sürücülere, Karayolları Trafik Kanunu’nun, 'Trafikte saldırı amacıyla araçtan inme' suçundan toplam 360 bin lira idari para cezası uygulandı.

İki sürücünün ehliyetleri 60 gün süreyle geri alınırken, araçları da 60 gün süreyle trafikten men edildi. Şüpheliler hakkında ayrıca 'Trafik güvenliğini tehlikeye sokma', 'Tehdit', 'Hakaret' ve 'Mala zarar verme' suçlarından adli işlem başlatıldı.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD basını mercek altına aldı: Türk savunma devlerinden tarihi rekor!
Son dakika... Riyad'da patlama sesleri: Erken uyarı sisteminin devreye girdi!