Ambulansla otomobil çarpıştı: 6 yaralı
Çorum'da ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, üçü sağlık personeli 6 kişi yaralandı. Kazada, otomobildeki LPG tankı 15 metre uazğa fırladı, gaz sızması oldu.
Kadir D. (19) idaresindeki 19 AY 108 plakalı otomobil ile Erdeniz Y.'nin (24) kullandığı 19 EP 542 plakalı ambulans, Çevreyolu Bulvarı eski İskilip Yolu kavşağında çarpıştı.
İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kazada sürücüler ile sağlık personeli Zehra C. (18) ve Ülkü N.G. (23), ambulansta bulunan yoğun bakım hastası Ali S. (80) ve refakatçisi Sultan Y. (56) yaralandı.

İtfaiye ekiplerince araçlardan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel hastanelere kaldırıldı.
LPG TANKI 15 METREYE UZAĞA FIRLADI, GAZ SIZMASI YAŞANDI
Kazada çarpmanın etkisiyle otomobilden yaklaşık 15 metre uzağa fırlayan LPG tankından sızan gaz, itfaiye ekiplerince tahliye edildi.

Kazada kavşaktaki bir sinyalizasyon lambası da zarar gördü.
Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.
