Eski milli güreşçi ile eşi, toprağa verildi

Çorum'un Boğazkale ilçesinde TIR ile çarpışan otomobilde hayatını kaybeden eski milli güreşçi Burak Ünal (30) ile eşi Firdevs Ünal (26), toprağa verildi.

Eski milli güreşçi ile eşi, toprağa verildi
Eski milli güreşçi ile eşi, toprağa verildi
GİRİŞ 04.11.2026 15:39 GÜNCELLEME 04.11.2026 16:07

Kaza, dün sabah saatlerinde Sungurlu-Boğazkale kara yolu Evci köyü yol ayrımı yakınlarında meydana geldi.

Burak Ünal yönetimindeki 34 VA 3203 plakalı otomobil ile M.Ö. idaresindeki 19 AHG 339 plakalı TIR çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan Burak Ünal ile eşi Firdevs Ünal hayatını kaybetti.

Sungurlu Devlet Hastanesi morgundaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınan çiftin cenazeleri, Hıdırlık Camisi’ne getirildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Burak ve Firdevs Ünal, Hıdırlık Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye Çorum İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Sinan Zehir de katıldı.

Eski milli güreşçi Burak Ünal’ın Boğazkale Devlet Hastanesi’nde, eşi Firdevs Ünal’ın ise Sungurlu Belediyesi’nde çalıştığı öğrenildi.

Öte yandan kazaya ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hamza 1 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin İnşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenyurt Haramidere'de iki metrobüs çarpıştı: Ekipler olay yerinde
Galatasaray kazandı! Türkiye, ülke puanında rakibi ile makası daralttı