Pamukoğlu'nu bombaladılar HEPAR'ı bıraktılar

Halk ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Nazilli İlçe Başkanı Namık Karamercan ve yönetim kurulu üyeleri toplu olarak parti yönetiminden ve partiden istifa ettiklerini açıkladılar.

Pamukoğlu'nu bombaladılar HEPAR'ı bıraktılar
Pamukoğlu'nu bombaladılar HEPAR'ı bıraktılar
GİRİŞ 20.05.2010 22:10 GÜNCELLEME 20.05.2010 22:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

HEPAR Nazilli Kurucu İlçe Başkanı Av. Namık Karamercan, yönetim kurulu üyeleri Serpil Kaya, Ali Baytekin, Yusuf Güneş, Erol Tok, Ziya Kabadayı, Mehmet Dikses ve Alâeddin Üren ilçe yönetim kurulu üyeliğinden ve partiden toplu olarak istifa ettiler.

İstifası ile ilgili açıklama yapan Av. Namık Kemal Karamercan; “Sayın Pamukoğlu’nun Milliyetçilik, Demokratlık, Vatanseverlik duygularına inanarak partiye girdik. Ülkemizin ihtiyacı olan bu duyguları ateşlemek için partide yerimizi aldık. Ancak bugüne kadar geçen zaman içinde Tam Bağımsız Türkiye, Tam Demokrat Türkiye özdeyişi ile yola çıktığımız Sayın Osman Pamukoğlu’nun bu duygulardan uzak olduğunu, amaçsız ve programsız bir çalışma içerisinde olduğunu tespit ettik. Bu nedenle Nazilli’de temsil ettiğimiz HEPAR İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevinden ayrıca partiden arkadaşımla birlikte istifa etme kararı aldık. Partide kalan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • vural 13 yıl önce Şikayet Et
    bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin arastirin..bos bos yorum yapmayin. hak ve esitlik partisi/osman pamukoglunun web sitesini medya-videolar bolumune goz atmanizi istiyorum,partinin web sitesindeki medya / video galerisi- kan uykusu - belgeselini izleyin mehmetciklerimizin kahramanlik destanlarini gorun.belki vatanseverlik adina birseyler ogrenirsiniz... osman pamukoglunun her konusmasini her yorumunu ve her tv programini izledim mitinglerde dahil hicbir celiski gormedim.basbakani izle yarim saat celiski kimdeymis gorursun.referandumda hayir oyu verecegim herkese hayirli olsun
    Cevapla
  • Ramazan KALLANCI 13 yıl önce Şikayet Et
    Eleştiriye evet hakarete hayır. Bir defa Osman Pamukoğlu na ve partililere hakaret eden zavallı vatandaş önce sen ruh sağlığını kontrol ettir.Gerçek hayatla bağın kopuk anlaşılan hayal alemindesin.Sayın Pamukoğlu 3 haftadır il ve ilçeleri geziyor ama manşete çıkamıyor.Partinin bir ilinin bir ilçesinin başkanı istifa etmiş.1,5 senedir Osman Paşa ve HEPAR siyasetini anlayamamış ise en sağlıklı olan istifa etmesidir.Önemli olarak görülen ayrıntı şuOsman Paşa hakkında olumsuz haberlere daha geniş medyada yer veriliyor.
    Cevapla
  • omer ekin 13 yıl önce Şikayet Et
    okuyun lütfen. hepar osman pamukoğlu mustafa sarıgül vs ile açılan tüm küçük partiler medya da gösterilmiyecek chp ye yane kemal kılıçdaroğluna destek vermeri için her türlü girişim yapılacaktır çünkü ergenekon iş başında iyi izleyin
    Cevapla
  • Hamza Döne 13 yıl önce Şikayet Et
    pamuk. bu partiye üye olan pamuğu lider olarak gören kişilerin ruh sağlığı hakında ciddi kuşkularım var.. aklı başınsa ruhen bir sorunu olmayan bir insan böyle bir oluşum içinde olmaz..
    Cevapla
  • Mehmet Ali Samaci 13 yıl önce Şikayet Et
    Iyi dinlemis olsaydiniz Pamukoglunu, hatadan daha erken dönebilirdiniz!!!. Pamukoglu, siyasete ilk girdigi zamanlardaki yaptigi aciklamalari bir sure icin cok dikkatle izledim ve baktimki bircok konuda celiskiler icindeydi.Kendi kendiyle celisip duran bir yapida olmasini erken kesfettegim icin cabuk bir sekilde ilgi alanimdan cikiverdi.Dogru bir karar vermissiniz tebrikler! Gec olsun ama guc olmasin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beştepe'de gece saatlerinde sürpriz zirve! Erdoğan 2 ismi çağırdı: Kritik kararlar çıkacak
Sebepsiz yere defalarca bıçakladı! Kuryelik yapan üniversite öğrencisini canice öldürdü