Hakkari Çukurca'da çatışma: 6 şehit

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, ilk belirlemeye göre 6 asker şehit oldu. Operasyonlar kapsamında bölgedeki askeri hareketlilik sürüyor.

GİRİŞ 20.07.2010 14:45 GÜNCELLEME 20.07.2010 14:45
Bu Habere 224 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK üyeleri, Kayseri'den gelen birliğin bulunduğu Kavuşak köyü Hantepe mevkisinde konuşlu askeri birliğe saldırdı.

Saldırıya karşılık verilmesiyle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu, bazı askerler yaralandı. Bölgede operasyonlar devam ediyor.

ASKERİ HAREKETLİLİK SÜRÜYOR

Çukurca'da 6 askerin şehit edilmesinin ardından terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonlar kapsamında bölgedeki askeri hareketlilik sürüyor.



Çatışma sonrasında Hakkari kent merkezinde sabah saatlerinde yoğun bir helikopter ve ambulans hareketliliği yaşandı. Hakkari'de bulunan Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na ait Fatih Kışlası'ndan çok sayıda helikopterin iniş ve kalkış yaptığı, ambulansların da Fatih Kışlası'na doğru gittikleri görüldü.

KAYNAK: AA / CİHAN
YORUMLAR 224
  • Salman Raduyev 13 yıl önce Şikayet Et
    Deniz Gezmiş. Sen bi gez gel
    Cevapla
  • kızıl elma 13 yıl önce Şikayet Et
    bunların hepsi oyun. pkk ve onu yönlendiren süpergüçler kürt açılımı ve referanduma karşı olduklarından saldırıları hızlandırdılar siz arkadaşlarım bunu nasıl göremiyorsunuz... onlar barış ortamı istemezler kaosta büyürler.şuan barış ortamını sabote ediyorlar sebebi basit kaos çıkmalı barış olmamalı ki dahada büyüsünler...abilerinin istedikleride o daha fazla kan... sizler hayırcılığı sürdürün...arka planı görmezden gelin...
    Cevapla
  • Ortadogu Sahini 13 yıl önce Şikayet Et
    Tehlikenin farkindamisiniz?. Artik AKPyi 12 Eylülde sandiga bogmak farz olmustur, acilimin durmasi icin "Hayir".
    Cevapla
  • Ortadogu Sahini 13 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun Haber 7. Referandumla ilgili bir cok haber yazan haber 7, sehitler ile ilgili sadece bir konu acmis. Bütün AKPliler sadece referanduma yaziyorlar, söz konusu sehit olunca tik yok, size yaziklar olsun. Sayin Basbakan ve AKPye buradan seslenmek istiyorum: O askerler yatmadi, VATANINI satmadi.
    Cevapla
  • Fatih Akbal 13 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk. gençliğe hitabesinde vatanın cebren ve hile ile zapdedilmiş olabilecegını beyan etmiştir bugunlerde goruyorumkı hakıkaten tsknın ıcınde ve sıyası ptler olmak uzere hainler tamamiyle sinsice yönetimi almış tsknın ıcındekı haın subayların konusmaları ayen beyan ortada.Hem atatürkün sevmediği insanlarda bugün onun partisini yönetmekteler tskdaki cogu hainlerde su mantıgın oldugunu gordum nasıl olsa emekliliğime az kaldı darbe kaos hainliklerini sergilemekteler veli kücük doğu perinçek gibi uyanalım artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!