ANAP, AB'ye uyumlu tek partiymiş

Anavatan Partisi Genel Başkanı Nesrin Nas, parti olarak çağdaşlaşmış ve yenilikçi bir misyonu temsil ettiklerini söyleyerek, AB kriterlerine göre en iyi partinin kendileri olduğunu iddia etti

ANAP, AB'ye uyumlu tek partiymiş
ANAP, AB'ye uyumlu tek partiymiş
GİRİŞ 29.07.2004 16:27 GÜNCELLEME 29.07.2004 16:27

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere bazı partililerle birlikte Antalya'nın Kemer İlçesi'ne gelen ANAP Genel Başkanı Nesrin Nas, AB'nin projeleri ile uyum içinde olacak tek parti olduklarını iddia etti.



Bu tespitin yapılan bir kamuoyu yoklamasıyla ortaya çıktığını ve parti olarak yüzde 20 oranında siyasi güce sahip gözüktüklerini anlatan Nas, çağdaşlaşmış ve yenilikçi bir misyonu temsil ettiklerini vurguladı. Belediyeler kanunun yetersiz olduğunu ve belediyelere hiçbir katkı getirmediğini savunan Başkan Nas, belediyelerin daha rahat hizmet verebilmesi için geniş yetkilerle donatılması gerektiğine dikkat çekti.



Sakarya'nın Pamukova ilçesinde 38 kişinin ölümüyle sonuçlanan Tren kazasını 'cinayet' olarak nitelendiren Nas, 'Bir şov uğruna 38 vatandaşımız kurban edildi. Bu facia tarafsız komisyon kuruluyor gibi beyanatlarla geçiştirilmeye ve unutturulmaya çalışılıyor. Kurulacağı açıklanan tarafsız komisyonun ne olduğunu ve kararının ne olacağını biz biliyoruz. Irak'ta Türk askerinin başına çuval geçirildiği zaman da komisyonlar kurulmuştu. Sonucu hepimiz biliyoruz. Bu olaya TBMM derhal el koyarak tarihi bir görevi yerine getirmelidir.' dedi.



Yeni bir turizm politikasının da geliştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Nas, ANAP'ın Kemer ve Alanya teşkilatlarından övgüyle bahsetti.


YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz