ANAR'a göre Erdoğan sınıf birincisi

ANAR araştırma şirketi bakan ve liderlerin 2004 performansını ölçen bir kamuoyu yoklaması yaptı. Araştırma sonucuna göre sınıf birincisi Erdoğan çıktı. İşte zirvenin karnesi:

ANAR'a göre Erdoğan sınıf birincisi
ANAR'a göre Erdoğan sınıf birincisi
GİRİŞ 03.02.2005 09:44 GÜNCELLEME 28.10.2019 14:36

Sabah Gazetesi, söz konusu araştırmayı Başbakan ve birkaç bakan dışında kimsenin bilmediği bu karneyi ele geçirdiğini ifade ederek şu şekilde okurlarına yansıttı.

 

 ANAR'ın Aralık 2004'te 12 ilde 2486 denek arasında AKP için yaptığı kamuoyu araştırmasında ilk üç sırayı Erdoğan, Gül ve Sezer aldı.

 

 

İşte kabinenin karnesi

AK Parti, bir araştırma şirketine bakanların performansına yönelik araştırma yaptırdı. 12 ilde 2.486 denek bakanlara başarı notu verdi. 100 üzerinden verilen notlarda en başarılı Başbakan Erdoğan oldu. Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ikinci, Cumhurbaşkanı Sezer ise üçüncü sırada yer aldı.

Kabinenin 2004 karnesi Başbakan Tayyip Erdoğan'ın elinde. AK Parti, geçtiğimiz aralık ayında ANAR Araştırma Şirketi'ne, bakanlar ve liderlerin performansına yönelik bir çalışma yaptırdı. 12 ilde 2.486 katılımcının görüşleriyle hazırlanan karnede kabinen başarılı, başarısız 'en'leri saptandı. Başbakan, bazı bakanlar ve bir genel başkan yardımcısının elinde bulunan karneyi SABAH ele geçirdi:

2 BİN 486 KİŞİ OY VERDİ
İstanbul Ankara, Kayseri, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Trabzon, Samsun, Malatya, Erzurum, Bursa ve Adana'da 2 bin 486 vatandaşın verdiği oylarla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASKERE GÜVENİYORLAR: Araştırmada ortaya çıkan bir başka tabloya göre de vatandaş nezdinde askerin güvenilirliği, siyasi partilerin güvenilirliğinden yüksek. Siyasi partilerin güvenilirlik oranı yüzde 43.8, askerin güvenilirlik oranı ise yüzde 84.4.
 hspace=3  data-cke-saved-src='http://img.sabah.com.tr/i/buyutec_klikleyin.gif' src='http://img.sabah.com.tr/i/buyutec_klikleyin.gif' width=90 vspace=3 border=0></A></TD></TR></TBODY></TABLE>puanlama yapıldı. Kentsel ve kırsal alanda ayrı oylama yapıldı. Oylamaya katılanlar eğitim, cinsiyet, yaş ve etnik köken olarak Türkiye ortalamasına uygun seçildi. Tek tek isimlerin sorulduğu ve 1'den 5'e kadar puan verilmesinin istendiği ankette, sonuca göre, 0-19 arası not alanlar çok başarısız, 20-49 arası not alanlar başarısız, 50-69 arasında puan alanlar orta, 70-89 arasında puan alanlar başarılı ve 90 ve üzerinde not alanlar için çok başarılı olarak not düşüldü. En başarılı siyasetçi <br />
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left border=0><br />
<TBODY><br />
<TR><br />
<TD><A href='http://www.sabah.com.tr/siy104.html#'><IMG height=160 alt=
 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi işgalci İsrail'i derinden vurdu: Bu işe başka ülkeler de bulaşırsa...
Hamas uyardı: İsrail'in saldırıları müzakereleri boşa çıkaracak