Polisler kürtçe müzik ile halay çekti
Çetin kış mevsiminin yaşandığı Muş’un Malazgirt ilçesinde kürtçe türküler eşliğinde halay çeken çocukları gören polis memurlarI dayanamayıp halaya katılınca ortaya özlenen görüntüler çıktı.

GİRİŞ 08.02.2012 11:04
GÜNCELLEME 08.02.2012 11:04
Polis amcalara Türkçe ve Kürtçe türküler seslendiren çocuklar, daha sonra halay çekerek güzel bir ortamın oluşmasına neden oldu. Özellikle Kürtçe türküler seslendiren çocuklar, yeteneklerini sergilediler.
POLİSLER KENDİLERİNİ TUTAMADI
Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde polisler ile bir araya gelen çocukların seslendirdiği türküler emniyet mensuplarını hayran bıraktı.
Kürtçe halay türkülerini seslendiren çocuklar, halay çekince polis memurları da kendilerini tutamayarak halaya girdiler. Birlikte halay çeken polisler, daha sonra çocukları tek tek öperek teşekkür ettiler.
KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
-
GECE_PRENSI 13 yıl önce Şikayet Etelin ingiliz muzgınden keyıf alıyoruzda neden kurtceden gocunalım. haksızmıyım olması gerekenler bunlarBeğen Toplam 1 beğeni
-
metin sancak 13 yıl önce Şikayet Etişte özlenen manzara. yıllarca iki taraf da birbirine öcü gösterildi.ne oldu halay cekip eğlendiler bakın.biz biriz,pkk kalleş,YAŞASIN BİRLİĞİMİZBeğen Toplam 2 beğeni