Şahin: Cudi Dağı'nın tepesine çıkacağız
PKK'ya karşı operasyonlarını sıklaştıran güvenlik güçleri büyük bir operasyonla Cudi Dağı'a çıkmaya hazırlanıyor. Bilgi veren Bakan Şahin hakkındaki eleştirilere de yanıt verdi

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin terör örgütü PKK'ya karşı büyük bir operasyonun sinyalini verdi. Feshane'deki Ordu Günleri etkinliğinde hemşehrileriyle bir araya gelen Bakan Şahin önemli açıklamalar yaptı.
Terörle mücadelede artık başarılı ve caydırıcı sonuçlar aldıklarını kaydden Bakan Şahin, PKK'nın Türkiye'deki yuvası haline gelen Cudi Dağı'na çıkılacağını söyledi. Bakan Şahin, "Güvenlik güçlerimiz bu yıl içerisinde Cudi Dağı'nın tepesine çıkacaktır" dedi.
BİZ BU MİLLETİN SİMİDİNE ÇAY OLDUK
Erzurum'da bir vatandaşla girdiği diyalogtan dolayı kendisine yönelik eleştirilerilere de cevap veren İdris Naim Sahin, "Benim bu milletle kuacaklaşmam bugün başlamadı. Bu milletle yıllardır hep birlikteydik. Çayına simit, simidine çay olmuşum. Masası sandalyesi yoksa çayırına diz çökmüşüm. Sen kim oluyorsun ki bana millete tepeden bakma edebiyatı yapıyorsun. Biz bu milletle gönülden bağlıyız. Biz bu milletin derdiye dertleniriz. Sen ne zaman bu milletin derdiyle dertlerin. Onun derdine derman olmak için çabaladın." dedi.
Kendisine yönelik bazı siyasi partiler tarafından milletle ters düşürme kampanyaları yürütüldüğünü ifade eden Şahin, Ankara, Kumrular saldırısı sonrasında söylemiş olduğu 'adet' kelimesine bazılarının takıldığını söyledi.
Şahin, "Kumrular'da vatandaşlarımız hayatını kaybetti. Orada giden canlar 'adet' kelimesinden daha mı değersizdi. Bazıları, bazı medya organları kasıtlı olarak bu kelimeyi sürekli gündeme getirdi. Orada giden canları konuşmak yerine 'gaf' dedikleri bu kelimeyi konuştular. O saldırının failini yakaladık. Onu niye yazmadınız? Bunu da yazsaydınız yaa...
Bu 'adet' kelimesini yanlış kullandığımı söylüyorlar. Nazım Hikmet'i okusunlar, Ömer Seyfettin'i okusunlar. 'Adet' kelimesini nasıl kullandıklarına baksınlar. Beni vatandaşı 'nesne' yerine koymakla suçlayan muhalefet partilerine sesleniyorum. Meclis'ten örnek vereyim... "CHP Grubu'nun kaç adet milletvekili var?" diyoruz. Orada 'adet' dediğimiz milletvekilini 'nesne' yerine mi koymuş oluyoruz. Bunlar hep zihinleri bulandırmak, yakalanan başarıları gölgelemek için söylenmiş sözlerdir, yöneltilmiş suçlamalardır.
Biz vatandaşımız için daha iyisini yapmaya çalışıyoruz diye rahatsız oluyorlar. Vatandaşımız için gece gündüz çalışıyoruz diye rahatsız oluyorlar. Bütün bu saldırmaları ondan... Sütlüce'de bomba patlatanları 1 gün sonra Ümraniye'de yakalıyoruz diye rahatsız oluyorlar." dedi.
Bakan Şahin'in sözleri hemşehrilerinden de büyük destek gördü.
ORDU GÜNLERİ BAŞLADI
İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen Feshane Ordu Günlerinin ikincisi yine Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleniyor. Bugün başlayan etkinlik 22 Nisan'a kadar sürecek.
Açılışını bugün saat 13.00’de İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in yaptığı açılış renkli görüntülere sahne oldu.
Eyüp Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde yapılan açılışta Bakan Şahin, standları tek tek gezerek katılımcılara başarı diledi.
Açılışa, İstanbul Valisi Hüseyin Avnı Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ile İstanbul'un bazı ilçe belediye başkanları ve Ordu'nun ilçelerinin belediye başkanları katıldı.
Geçen yılın tecrübesi ile bu yıl daha görkemli ve kalabalık geçmesi beklenen organizasyonda Ordu'yu tüm güzellikleri ile tanıyabileceğiniz gibi dört gün boyunca konser dinleyebilir ve geçen yıl Feshane tarihinde bir ilk olan tiyatro gösterilerini bu yıl da dört gün boyunca izleyebilirsiniz.
Ordu Dernekler Federasyonu, tüm Orduluları ve İstanbulluları bu büyük buluşmaya davet ediyor.
-
Ahmet ASLAN 13 yıl önce Şikayet EtBakana Sahip Çıkmak Lazım. Bu bakana sonuna kadar sahip çıkalım. Çünkü terörle mücadelenin üzerine giden. Ordu ve polisin ortak operasyonlar yapmasını sağlayabilen bir insandır. Bölücü terör örgütünün üzerine gittiği için dışlanmak isteniyor. Oyuna gelmeyelim. Milleti için çalışan insana destek olalım. Saygılar.Beğen Toplam 1 beğeni
-
devasaarslan 13 yıl önce Şikayet Etpes artık. anlamıyorum sanki cudi dagı ulaşılmaz baska bır ülkenin topragı da orayı feth etmeye gidiyorlar senin kendi ülkenin topragı orası ne demek simdi bu cudi dagının tepesine cıkacagız pes artıkBeğen Toplam 2 beğeni
-
mustafa 13 yıl önce Şikayet Etdefalarca yazdım. akp nin haburcu açılımcıları bu adamı yiyecek diye..dünkü mecliste de bazı akp mv alkışlamayarak tepkisini koydu...bilhassa metiner ve güneydoğu grubu serzenişlere başladı..sayın bakan dan sadece pkk ve yandaşları rahatsız oluyor..ama yanlız değillermiş..sayın başbakan inşaallah oyuna gelmez..Beğen Toplam 3 beğeni
-
irfan bayuk 13 yıl önce Şikayet Etmemnun olmayanları memnun etmek. memnun değiliz, memnun olmayız, memnun olmayacağız. bir partiyi sevmezseniz onun bakanlarınıda sevemezsiniz. onlar ağızlarıyla kuş tutsalar memnuniyetsizleri memnun edemezler. aynı hastalık 12 eylülden önce bendede vardı. tuttuğum part ve lideri dışında kimseyi beğenmezdim. allah cümlemize acil şifalar versin. türk milleti kendisine hizmet edeni yarıyolda bırakmaz. kendine hizmet edeni sever sayar. onun hatalarını görmezden gelir.Beğen
-
Mehmet KARALI 13 yıl önce Şikayet EtYA Meselenin Aslı şu;. Bakan daha önce orqada kaymakamlık yaptı. Halkla iç içe yaşadı. O oynayan adamı oradan tanıyor. O adamın şakacı bir özelliği var. Bakanda ona takılmış orda. Ordakilerin hiç biri bunu yadırgamadı. Çünkü herkes ordaki atmosferi biliyor. Keşke herkes vatandaşla bu düzeyde bir ilişki kurabilse.Beğen Toplam 2 beğeni