Foça'da askeri araca saldırı: 1 şehit, 11 yaralı

İzmir Foça'da askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. İlk bilgilere göre patlama sonrası çıkan çatışmata 1 askerin şehit olduğu 11 askerin de yaralandığı belirtiliyor.

GİRİŞ 09.08.2012 09:02 GÜNCELLEME 09.08.2012 17:05
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

 İzmir'in Foça ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettiren PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada, ilk bilgilere göre 1 asker şehit oldu, 11 asker yaralandı.

Olay bu sabah saat 08.00 sıralarında Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanlığına giden yolda meydana geldi. Görevli askerleri taşıyan askeri servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler yola tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirip araçtaki askerlere ateş açtı.

Askerlerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Bölgede çatışma devam ederken, ilk bilgilere göre 1 asker şehit oldu, 11 asker yaralandı. Yaralı askerler Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırının düzenlendiği yolun daha önce trafiğe kapalı olduğu ve çevre sakinlerine kontrollü geçiş verildiği ancak bir süre önce asfaltlanarak tamamen sivil trafiğe açıldığı belirtildi.

YORUMLAR 82
  • Kuteybe Bin Müslim 11 yıl önce Şikayet Et
    ilk defa metin yazarın yorumuna katılıyorum. . ya o yanlış bişey söyledi yada ben yanlış anladım. asimilasyondan bahsetmiş. tespitte bulunmuş. öz eleştiri yapmış. "pekeke"lilerin 80 lerde iddia ettikleri bir takım savlardan bahsetmiş. neyse söylediğine pişman etmeyelim ağabeyimiz/kardeşimizi ama terazisinden dolayı tebrik ediyorum kendisini.
    Cevapla
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    sıkışan dağ farelerinin son çırpınışları. hükümetimiz , askerimiz , milletimiz büyük bir kumpas içinde şer odakları sıkıştıkça azıyor esad da son kozlarını kullanıyor fitne fücur için. inşallah allahın izni ile kumpasın içinden çıkacağız. bu olaylar şerlerin son çırpınışları. izmir halkının şehidimiz ve yaralılarımız için hastanalere koşması da birlik beraberliğimiz adına güzel şeyler
    Cevapla
  • selamet aykol 11 yıl önce Şikayet Et
    açılım. açılım diye diye terör olaylarını her yere açtınız be ne diyelim artık.bölge belli her ülke en ufak bir şey olduğunda bütün ülkeyi bombalıyor biz bile bir dağı kendi sınırlarımıza katamıyoruz.bölgede nasıl güçlü bir ülkeymişiz anlamadık
    Cevapla
  • necmettin 11 yıl önce Şikayet Et
    bu ulke kandile girsin bu ulkede suriye gibi savas cikar. pkk artik ulkenin heryerini sarmis durumda.hukumet hala uykuda.inanin kandile girilsin pkk bu ulkeyi isgal bile edebilir.cunku turk milletinde savasa hazirlik yok birlik ve beraberlik yok.hatirlayin 1. dunya savasinda nasil isgal etmislerdi.
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 11 yıl önce Şikayet Et
    büyük afi: evet (kurtuluş savaşı ve çanakkale için) batıdan onay aldı.. batı deyince ne anlıyorsun önce onu bir netleştirelim. bütün batının bir araya gelip onayı alma olayını söylemiyorsundur herhalde. çünkü bu mümkün değil zaten. çanakkale'de almanlarla birlikte idik. zaten savaşa da alman hayranı ama aynı zamanda (nasıl oluyorsa) türkçü enver ve benzeri paşalar sayesinde girdik. ordumuzu da (çakma anti emperyalistler neredesiniz? süleyman d. ahmet k.)...kurtuluş savaşına gelince varsa öyle bir savaş onda da ingiliz onayı vardı. tek kurşun atmadan haydi şimdi sahne sizin diye çekip gittiler çünkü istediklerini maşa başında zaten almışlardı. kalsalardı sanki kalanlardan (yerli sömürgecilerden) daha iyisini mi yapacaklardı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran ABD'ye sinyali verdi! Flaş nükleer açıklaması! İslam alemine çağrı yaptılar
Katil İsrail, Kudüs şehidi Hasan Saklanan’ın naaşına ne yaptı? Haber7 yakınlarına ulaştı