Muzaffer Eryılmaz ve 7 kişi tutuklandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü mali Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan aralarında eski Çankaya Belediye başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın da olduğu 8 kişi tutuklandı.

Muzaffer Eryılmaz ve 7 kişi tutuklandı
Muzaffer Eryılmaz ve 7 kişi tutuklandı
GİRİŞ 11.09.2012 11:29 GÜNCELLEME 11.09.2012 18:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2006. 2007 ve 2008 yıllarında Çankaya Belediye sağlık Müdürlüğü'nün yaptığı taramalarda usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla soruşturma başlattı.

Yapılan soruşturma kapsamında Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri aralarında Muzaffer Eryılmaz'ın da olduğu 43 kişiyi gözaltına alındı. 35 kişi ifadelerin alınmasın ardından savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

Aralarında Çankaya eski Belediye Başkanı Eryılmaz'ın da olduğu 8 zanlı sabah saatlerinde Ankara Adliyesi'ne sevk edildi.

Cumhuriyet savcısının tutuklama talebiyle sevk ettiği 10 kişi, Ankara 13. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Mahkeme, aralarında Muzaffer Eryılmaz'ın da bulunduğu 8 kişiyi tutukladı, 2 kişiyi ise serbest bıraktı.

'İhaleye fesat karıştırma' ve 'Devleti zarara uğratma' gibi bir dizi suçla suçlanan söz konusu 8 kişinin, Ceza Muhakemesi Kanunu (CMK) 100/1 kapsamında tutuklandığı bildirildi.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 1
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    neden pislik hep chp lilerden çıkıyor.?. genlerindemi var bu hayat.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Reisi’nin düşen helikopteri: kaza mı? sabotaj mı? İranlı bir diplomat Haber 7’ye konuştu
Netanyahu hakkında tutuklama kararı istendi! Şimdi ne olacak?