'Başörtülüler öcü gibi' sözlerine sert cevap!

Twitter'da açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, "Başörtülüleri görünce korkuyorum, öcü gibiler" sözleri yüzünden tepki çeken Serra Yılmaz'a sert çıktı.

'Başörtülüler öcü gibi' sözlerine sert cevap!
'Başörtülüler öcü gibi' sözlerine sert cevap!
GİRİŞ 03.11.2012 06:29 GÜNCELLEME 03.11.2012 14:56
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Gökçek şunları söyledi;

"Serra hanım benim torunlar da seni televizyonda görünce korkuyorlar.Geçen gün televizyon açıktı, sen çıktın çocuklardan küçük olanı ağlamaya başladı. Oğlum niye ağlıyorsun diye sordum. 'dede öcü ' dedi. Anlatmayacaktım ama başörtülülere dil uzatınca şahit olduğum olayıanlatma ihtiyacı duydum. Sen sen ol bir daha başörtülülere dil uzatma..."

YORUMLAR 35
  • Mehmet ünsal 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın;. aynaya değil cama bakıyor...
    Cevapla
  • orhan koksal 11 yıl önce Şikayet Et
    kem söz sahibine aittir. kem söz sahibine aittir. dağarcığında insalık adına, insanlığın hayrına bir şeyi olmayanlar ancak böyle hakaret yağdırır. sonrada haktan, özgürlükten dem vurur. müslüman böyle tahriklere ve seviyesizliklere düşmemeli. kendisi gibi olmayanında yaradanın bir kulu olduğunu unutmamalı. amma kendi haklarını da korumsaını bilmesli. hakkını aramak, korumak sadece hakaret etmek, kırmak, yıkmakla olmaz. peygember efendimiz nasıl davranırdı acaba böyle bir durum karşısında. onu düşünelim. öncelikle ümmeti olmakla övündüğümüz hz.muhammad (sav) ne kadar tanıyor, biliyoruz? selam ve dua ile kalın.
    Cevapla
  • ALKAN ŞİMŞEK 11 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar lütfen kızmayın.... arkadaşlar şu hanfendiye lütfen kızmayın,örtülü görünce cehennem aklına geliyor,cehennem aklına gelince doğaldır ki korkuyor.hatta korkusundan '' keşke toprak olsaydık '' dahi diyordur.tıpkı yüce kitap'ımız kuranı kerim'in dediği gibi -)))
    Cevapla
  • Majestelerim 11 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten doğru söylemiş sayın gökçek.... herhalde bu hanım hiç aynaya bakmıyor ki saygısızca konuşuyor,
    Cevapla
  • mustafa 11 yıl önce Şikayet Et
    kendi suratına bakmıyor sanırım. gece görsek biz korkarız.bu süslü kokoşlar biraz aynaya baksa,nur yok suratlarında...bu zihniyete yazıklar olsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede