Başbakanlık'ta silah sıkan kişi Rizeli çıktı

Başbakanlık Merkez Bina'nın A Kapısı girişindeki güvenlik noktasında eylem yapan saldırganın, Rize Çayeli nüfusuna kayıtlı 1978 doğumlu Nuri Başkapan olduğu ortaya çıktı.

Başbakanlık'ta silah sıkan kişi Rizeli çıktı
Başbakanlık'ta silah sıkan kişi Rizeli çıktı
GİRİŞ 05.11.2012 16:55 GÜNCELLEME 05.11.2012 16:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, güvenlik noktasındaki arama sırasında, yanında taşıdığı kuru sıkı olarak tabir edilen silahla havaya 3 el ateş eden Başkapan'ın, Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan personelin müdahalesiyle yakalanarak gözetim altına alındı.

Sabıkasının bulunduğu öğrenilen Başkapan'ın, şahsi sorunlarıyla ilgili muhtelif yetkililere zaman zaman mektup yazmayı adet edindiği, benzer eylemlere daha önce de teşebbüs ettiği bildirildi. Başkapan'ın, müracaat ettiği makamların yasalar çerçevesinde kendisine yardımcı olmalarına rağmen, dengesiz davranışlarla dikkatleri üzerinde toplamaya çalışmayı alışkanlık haline getirdiği kaydedildi.

AA

YORUMLAR 1
  • Alaaddin PARACIOĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    inşaALLAH cc bunlar bir düşünce, his olarak kalır 1. basını takip ettikce ürperiyorum. bu son zamanın insanları ve yaşadıkları dünya her geçen zaman daha da korkunçlaşıyor. öyle biriki hemde rizeli hemşehirli. dikkat etmek lazım, kullanılabilir. ikincisi kurusıkı çıkmayabilir di. obama'nın korumasının aracında ölü bulunması ve son seçim öncesi tv önünde rakip adayla birebir diyalogda tutuk keyfsiz olması ardından kuru sıkı havaya ateş açılması değerlendirilmelidir dikkate alınmalıdır düşüncesindeyim. 1960 öncesi abd devlet başkanınada suikast düzenlenmişti. sonrada darbe olmuştu ve farklı yöntemle aynı akibet. neden olmasın ki. israel iranı bombalamak için pilotları hazır olda tutuyormuş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!