Abdullah Gül'den 17 şehit açıklaması

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''Terörle mücadele içeride ve dışarıda en tabii hakkımızdır ve kararlılıkla devam edilecektir'' dedi.

GİRİŞ 10.11.2012 11:02 GÜNCELLEME 10.11.2012 13:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Gül, Siirt'in Pervari İlçesi kırsalında düşen ve 17 askerin şehit olduğu helikopter faciasıyla ilgili olarak ''Sabah 07.15'de meydana geldi. Acı haber bize çok erken ulaştı'' dedi.

Terörle devletin hizaya getirilemeyeceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Gül, karşımıza silahla çıkana güçlü şekilde cevap verilecektir, dedi. 

İşte Abdullah Gül'ün konuyla ilgili açıklaması: 

"Milletin bütünlüğü için en zor şartlar altında canını feda eden güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Siir'tte maalesef 17 şehidimiz oldu. Başta Genelkurmay Başkanımız olmak üzere TSK'ya başsağlığı diliyorum. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. İstiklal Savaşı'nda nasıl herkes bir bütün olmuş ve ülke kurtarılmışsa bugünde aynı inançla ülkenin bütünlüğü için terörle amansız bir mücadele verilmektedir. Bu mücadele milletimiz bir bütündür. Komşularımızda çıkan siyasi gelişmeleri bir fırsat bilip terörden güç alanlar, milletimizi hizaya getireceklerini düşünenler çok büyük bir pişmanlık duyacaklardır. Varımızla, yoğumuzla terörle mücadele edeceğiz. Büyük bir kararlıkla mücadele edilecektir. Karşımıza silahla çıkan daha güçlü bir şekilde cevap verilecektir."

YORUMLAR 9
  • okan uzun 11 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle dusuruldu. bu demek icerde kesinlikle birileri var yada amerikan cia ajnalri para karsiliginda helikopteri dusuruyor amerikan mali kullanilmamali artik bu helikoper yada pkk tarafindan yada amerikan ajnalri tarafindan yuzde yuz dusuruldu israil amewrikadan istedigi ucagin helikopterin koduna sahipdir kesinlikle buna kimse mani olamaz amerikan telofon dinleme sirketi bile israil li is adamindir, dusen helikopetr yakininda koy varsa kesin didik didik aranmali.
    Cevapla
  • Öztürk Irfan 11 yıl önce Şikayet Et
    ıdam gelsin. maalesef ülkemizde vatan haınlerının adedi oldukca fazla. ıdam gelsin ve herkes yerini bilsin. hirsizin da eli kesilsin. yeter artik bu mıllete sahıp cıkılsın. bizden giden her cana degil, artik tirnakgimizin gitmesini dahi istemiyoruz.
    Cevapla
  • hatice taşdemir 11 yıl önce Şikayet Et
    idam istiyorum idam!!. dağa çıkanın, askere kurşun sıkanın asla affı olmaz.biz bu zamana kadar şefkat kucağı açtık şerefsizlere.kudurdular tabi.bunların topunu, kökten kurutmak için şiddetle idam istiyorum.gelsin artık bu idam cezası.en başta o imralı daki haini sallandırmak lazım canlı yayında naklen.ibreti alem olsun.
    Cevapla
  • ERDOĞAN ÖZEVİ 11 yıl önce Şikayet Et
    tek çare idam diyenlere. sakık'ın ve pkk'lıların gizli tanık olduğu ülkede idam gelirse herhalde ilk idam edileceklerin isimlerini saymaya gerek yok. ALLAH türk milletine uyanmak nasip etsin. güce tapanlara hidayet versin, hakka yönelmelerini sağlasın.
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 11 yıl önce Şikayet Et
    nasıl düşüyor anlayamadım. hava atma ve siyaset üstü davranmada mahir olan bir kurum icraatlarda döküntü olması bana tek şeyi hatırlatır. içi kof babayiğiti. babayiğitlik millete efelenmekle olmuyor. sözüm şuanki kuruma değildir ama hala kafadan olanlar vardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi