Türkiye'yi Hıristiyan ülke olarak gösterdiler

Almanya'nın önde gelen ciddi gazetelerinden Süddeutsche Zeitung (SZ), dünya dinleri ile alakalı yayınladığı atlasta önemli bir hata yaptı. Türkiye, "atlasta halkının çoğunluğu Hıristiyan ülkeler" arasında gösterildi.

Türkiye'yi Hıristiyan ülke olarak gösterdiler
Türkiye'yi Hıristiyan ülke olarak gösterdiler
GİRİŞ 20.12.2012 18:23 GÜNCELLEME 21.12.2012 04:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Atlast,a halkın çoğunluğu Müslüman olan ülkeler yeşile, Hıristiyanlar kırmızıya ve diğer inançlar daha farklı renklere boyanmıştı.

SZ'in Panorama sayfası yetkililerinden Judith Liere, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada grafikçilerinin kartı hazırlarken hata yaptığını ve bu hatanın farkına varamadıklarını söyledi. Liere, konuyla ilgili düzeltme yayınlayacaklarını ifade etti.



Münih Türk Konseyi Başkanı Nükhet Kıvran, SZ gibi bir gazetenin böyle bir hata yapmasına şaşırdığını ve üzüldüğünü açıkladı. Kıvran, düzeltme kararının yerinde olduğunu belirtti.

YORUMLAR 9
  • mubinkoçal 11 yıl önce Şikayet Et
    hiristiyanlaşmak. bu goruşe katılmak mumkun değil ama ülkemizdeki yaşam tarzı onları bu kanıya goturebilir .sormazlarmı hiç musluman olan bir ülkede muslumanlığı yaşamak yasak olurmu ,musluman olan hiristiyanların bayramını neden kutlar ,31 aralıği 1 ocağa bağlayan gece kimin bayramını kutlayacağız tabii kutlayanlar o gece yapılanların hangisi islama uygun ,hem muslumanım diyeceğiz hem hiristiyanların bayramını onlar gibi kutlayacağız .burda bir çelişki yokmu .musluman bir ülkede kurban bayramı yanaşmasıyla hayvan kesimi hakkında çeşitli eleştiriler yapan basın yanaşan bu hiristiyanların bayramında israf edilen hindiler hakkında hiç ses çıkarmaz
    Cevapla
  • mustafa cakar 11 yıl önce Şikayet Et
    biz hristiyan mı olduk. yaşantımız hırıstiyanlrdan farksız olunca acaba bu kanıya varmış olabilirler mi
    Cevapla
  • alat asim 11 yıl önce Şikayet Et
    mercedesin tekerleği direksiyona monte edilirse hata olmaz.. bile bile dünyaya hristiyan algılaması ve müslüman geriliği ve azlığı algılaması veriyor. din asimilasyonu yapıyor yani. bu, alman ergenekonudur.
    Cevapla
  • yusuf batin 11 yıl önce Şikayet Et
    korku. almanyada artan musluman cogunlugun getirmis oldugu bi korku bence
    Cevapla
  • bgungor 11 yıl önce Şikayet Et
    gavurluğunu yapmasa şaşarım. adamların işibu kızmamak lazım bizim görevimiz dinimizi engüzel yaşayıp bu fravunları müslüman yapmak.eninde sonunda bakıcaklarki müslümanlık tüm dinleri kapsıyor bunu kabul edecekler,mahalle baskısı olmazsa çoğu gmüslüman olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye ne zaman gidecek? Özgür Özel'den açıklama geldi
CHP'li Fatih Portakal'ın mücahit Hamas ve Ebu Ubeyde hazımsızlığı: Terörist yüzünü kapatır