Birand'ın doktoru: Nasıl öldü bilmiyorum

Mehmet Ali Birand'ı tedavi eden doktoru onkolog Sualp Tansan, usta gazetecinin ani ölümü ile ilgili konuştu. Tansan, "Klinikten güle oynaya yolladık. Stent değişimi sırasında hayatını kaybeden hiç hastam olmadı daha önce. Ne oldu bilmiyorum" dedi.

Birand'ın doktoru: Nasıl öldü bilmiyorum
Birand'ın doktoru: Nasıl öldü bilmiyorum
GİRİŞ 19.01.2013 09:59 GÜNCELLEME 19.01.2013 15:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ünlü onkolog Sualp Tansan, hastası gazeteci Mehmet Ali Birand'la ölmeden bir gün önce yaptıkları son görüşmeyi anlattı.

Tansan, "Birand'ı klinikten güle oynaya stent değişimine yolladım. Hastalığında kötü bir bulgu yoktu. Mehmet Ali Bey bizi beklemediğimiz bir yerden vurdu" dedi.

Vatan Gazetesi'nden Öznur Karslı'ya konuşan Tansan şu açıklamaları yaptı;

TEDAVİSİZ 8 İLE 12 HAFTA YAŞARDI

"Mehmet Ali Bey'de 2 yıl önce bana geldiğinde karaciğerinde tümörler vardı. Genel durumu iyiydi. Kendisiyle ameliyattan bir gün önce görüştük. "Habere çıkacağım, şu stenti şimdi taktırmayayım" diyordu. O gün stent takılmadan son MR'ını çektik. Hastalıkla ilgili gerçek anlamda kötü bir bulgu yoktu. Karaciğeri temizdi. Mehmet Ali Bey stentte tıkandı. Yani bizi beklemediğimiz yerden vurdu. Mehmet Ali Bey'i klinikten güle oynaya yolladık. Bu tür operasyonlarda böyle sonuçlar olabiliyor nadir de olsa. Birand'ın kalbinde hiç bir problem yoktu normalde. Nasıl öldü bilmiyorum"

YORUMLAR 11
  • Hiçkimse 11 yıl önce Şikayet Et
    "sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi ; bilmez ki sorsun,bilse sorardı." demiş sadî şirazî... el cevap : ecel geldi cihane , stent,mitent bahane...
    Cevapla
  • Hamza D. 11 yıl önce Şikayet Et
    bence bu işin içinde azrail var. bdplilerin cenazesini gölgelemek istemiş olabilir ülke gündemi pkk lıların cenazelerine kitlenmişken biranda bir ünlünün canını aldı şimdi normalde onlar konuşulması gerekirken adamların esamesi bile okunmuyor gündem birand !
    Cevapla
  • ALAİ KOC 11 yıl önce Şikayet Et
    doktor bey.................. işte bunun adı kaderdir......değil senin ;kimsenin yapabileceği bir şey yoktur...en inançlı insanların cerrahların olması gerekli diye düşünürüm hep.neden? çünkü insan denen mükemmel yapının içerisini görüsyorsunuz.bir şeylere çağrışım yapmalı sizlerde..
    Cevapla
  • MUHAMMET ALTIN 11 yıl önce Şikayet Et
    bundan kaçış yok. o artık işin mahanası olacak çünkü “külli nefsin zâikatü’l-mevt” (her nefis ölümü tadacaktır)
    Cevapla
  • CEMİL BAL 11 yıl önce Şikayet Et
    bir gün her canlı ölümü tadacaktır. behey doktor bey sen hala işi anlayamadıysan sana anlayacağın bir dilde anlatayım, yüce ALLAH (cc) der ki: rahman ve rahim olan ALLAH'ın adıyla; birgün her canlı ölümü tadacaktır. artık anlamışsındır. vakti saati doldu emanet olarak aldığı o bütün şeyleri sahibine teslim etti. bu başka anlaşılmayacak bir şey yok doktor bey.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'