28 Şubat'ta tankları yürüten komutan konuştu

28 Şubat soruşturması çerçevesinde gözaltına alınıp mahkemeye çıkarılan Kara Kuvvetleri eski Komutanı Erdal Ceylanoğlu hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.

28 Şubat'ta tankları yürüten komutan konuştu
28 Şubat'ta tankları yürüten komutan konuştu
GİRİŞ 28.02.2013 06:44 GÜNCELLEME 28.02.2013 09:05
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

28 Şubat döneminde Ankara Sincan'da tank yürüten emekli Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu savcılıkta verdiği ifadesin de, "Tanklar bakım için yürütüldü" dedi.

Tankların yürütüldüğü gün izinliydim. Savcının fotoğrafları göstermesi üzerine de "Hatırlayamadım, aradan uzun yıllar geçti", dedi. Tankların neden şehir merkezinden yürütüldüğü sorusuna da "Gideceğimiz güzergahta yol bakımı vardı, o yüzden bu güzergahı seçtik" ifadesini kullandı.

2 KOMUTAN TUTUKLANDI ORG. ASLAN GÜNER SERBEST

Soruşturmayı yürüten savcıların tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ettiği, eski Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu ile emekli Tümgeneral Yücel Özsır tutuklandı.

Eki Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Aslan Güner, emekli Tümgeneral Mehmet Başpınar ile muvazzaf Albay Mehmet Cumhur Yatıkkaya, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR 36
  • nur dülger 11 yıl önce Şikayet Et
    acaba 28 şubat gerçekte ne idi ?çok merak ediyorum. o gün mağdur olanlar gerçekten mağdurmuydu.o mağdur dediklerimiz gerçekten şeriatı getirmeyemi yoksa türkiye tarihinden ebediyyen silmeyemi çalışıyorlard?.o günlerde ülkeyi birbirine katacak müslümanlara hayatı zindan edecek kadar karşı karşıya olanlar neden bu gün ,suriye konusu başta olmak üzere her konuda hem fikirler? neden bu gün cezasını çeken darbeci askerlere en çok onlar üzülüyor ?ne bileyim mustafa kamalak ve çoğu milli görüşçü erdoğanı haksız o genaralleri kahraman ilan edince aslında işin aslı ne idi? bir sürü soru birikiyor zihnimde
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    BAKIM İÇİN GİDİYORLARDI TABİ. Sincan oto sanayide bir Sarı Çizmeli Mehmet usta vardı.Kaportacıydı.Tankların yoğrulan/çürüyen kaportasını tamir ediyordu.
    Cevapla
  • Cemil 11 yıl önce Şikayet Et
    sonraki açıklama: o koltukta da ben oturmuyordum zaten... tankları yürüten kudretli! komutanlardan eser kalmadı öyle mi?
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    konuşmasını bile bilmeyen generaller, ancak türkiyede var !. bunlar hala insanları cahil sanıyorlar, hapishanelerde uyanırsınız artık !
    Cevapla
  • Abit ŞEKER 11 yıl önce Şikayet Et
    Azcık delikanlı olun!. Azcık delikanlı olun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?