Bila, İmralı tutanaklarını sızdıranı açıkladı

Gazeteci Fikret Bila İmralı tutanaklarına nasıl ulaştıklarını açıkladı.

Bila, İmralı tutanaklarını sızdıranı açıkladı
Bila, İmralı tutanaklarını sızdıranı açıkladı
GİRİŞ 01.03.2013 11:43 GÜNCELLEME 01.03.2013 14:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gazeteci Fikret Bila, CNN Türk'te Parametre programında son günlerin en çok tartışılan konusu İmralı tutanaklarının sızdırılması konusun da açıklamalarda bulundu.

Milliyet'in Ankara Temsilcisi Bila, CNN Türk'te gazetesinin haberinin "sızdırma" olmadığını gazetecilik başarısı olduğunun altını çizdi. Öcalan ile BDP'li vekillerin İmralı'daki görüşmelerinin içeriğini deşifre eden haberin  yayınlanması, sürece zarar verdi mi yoksa yeni bir boyut mu kazandırdı tartışması sürerken Bila, haberin sızdırma olduğu iddialarını yalanladı ve Namık Durukan'ın haberi BDP'den elde ettiğini söyledi.

YORUMLAR 12
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Bir kişinin bile şehit olmasını istemiyorum, bir kuruşumuzun bile o hainler yüzünden heba olmasını istemiyorum. Ama bu toprakları iç ve dış düşmanlardan korumak için 1071 tarihinden beri kan döktüğümüzü ve bundan sonra da kıyamete kadar iç ve dış tehditleri savuşturmak için kan dökmek zorunda kalacağımızı çok iyi biliyorum. Bu topraklar İsviçre, İsveç veya Kanada gibi ülkelere benzemez. Bir çok kavme mezar olan bu netameli topraklarda barışın teminatı kılıçtır. Bu topraklar kuşlar, kelebekler,börtüler böcekler,barış,kardeşlik edebiyatıyla muhafaza edilemez. Bu topraklar dünyadaki cennettir tek şartı var o da kılıç hakkı. Cennet nasıl kılıçların gölgesi altındaysa, Anadolu da kılıçların gölgesi altındadır. Milli gururunuzdan,vakarınızdan,izzeti nefsinizden daha çok tatlı canınızı düşenebilir ve onun için herşeye eyvallah diyebilirsiniz, bu sizin tercihiniz.
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    millet duyunca niye korkuyorsunuz..demekki korkulacak şeyler var. kokusu çıkar...
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    banan göre bu kesinlikle İmralı tutanakları değil. Üzerinde çalışılmış,düşünülmüş,sanki Cani APO söylemiş gibi kurgulanmış bir senaryo..bunu yapanlarda BDPnin akıl hocaları ve barış ve huzur istemeyen,ergenokon zihniyetli kesimi..Ve amaç hükkümeti,devleti küçük düşürmek,sanki bunları apo istiyormuş gibi millete lanse etmek..BDP heyeti kendi aralarında istediğkadar konuşsun,aponun ağzından istediği kadar isteklerini sıralasın devlet ne diyorsa o olacak..Bakınız PKK ile mücadele tam gaz gidiyor..aslında sıkışan PKK ve BDP..mecburlar devlete yanaşmaya..Milliyetinde gayesi açık,ergenokoncu bir zihniyet,hele BİLA efendi..bilmeyen var mı?
    Cevapla
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    metinyazar biz dediğiniz siz kimsiniz.. Çünkü " biz" dediğin katagoriye açılım baltalayan sonuca gidilmesini istemeyen isarilde var . Ergenekona müdahale edilir israil tutuşur, hükümet terörü bitirmek adına mit iterör örgütleri ile görüştürür isaril tutuşur. Netice maşa olmayın kend,niz olun
    Cevapla
  • MERT*OL 11 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Metin Yazarla aynı Görüşteyim Hayret.... Ya onun Ya da benim Bakış açım değişmiş... Millet vekili milletin bürokratı milletten neyi saklıyormuş... Nasıl Saklıyormuş... Ne cürretle saklıyormuş... saklamalı mı... Sizler millet olarak birşeylerin sizden saklanmasını doğru, bilgilerin deşifre olmasına yanlış gözüyle nasıl bakıyorsunuz.... "Sizinle ilgili çok önemli birşeyi Düşünün ben sizden saklıyorum, gziliyorum" Sizlerde körü körüne önünüzü görmeden hareket etmek durumunda kalıyorsunuz.... Siz bunu mu doğru buluyorsunuz.... ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Kassam mücahidleri İsrail ordusunun canına okudu! Peş peşe yayınladılar
Filistin destekçisi İtalyan şef Rubini siyonistlerin saldırısına uğradı