Star ve Yeni Şafak, CİHAN ile ilişkisini kesti

Star Medya Grubu'nun dün aldığı flaş bir kararla Gülen cemaatinin haber ajansı olan Cihan Haber Ajansı ile sözleşmesini iptal etmesinin ardından Yeni Şafak da tüm mecralarıyla ajansla ilişkilerini kopardı.

Star ve Yeni Şafak, CİHAN ile ilişkisini kesti
Star ve Yeni Şafak, CİHAN ile ilişkisini kesti
GİRİŞ 07.02.2014 11:18 GÜNCELLEME 16.06.2017 01:52
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Star Medya Grubu ile Albayrak Grubu, Cihan Haber Ajansı ile olan sözleşmesini iptal etti. Albayrak Grubu, bugün aldığı kararla Yeni Şafak, TV Net ve yenisafak.com.tr, Cihan Haber Ajansı ile sözleşmesine son verdiğini duyurdu.

17 Aralık operasyonu sonrası cemaate yakın medya organlarında "Star Medya Grubu'nu hedef alan ve gazetecilik etiğine uymayan yalan haberlerin" yapılmasının bu kararın alınmasında etikili olduğu ifade edildi.

Verilen bilgilerde "Hizmet Hareketi"ne yakın yayın organlarının Star Medya grubuna yönelik yapılan bu haberlerin bir güven bunalımına neden olduğu ve bu yüzden Star Medya Grubu, Cihan Haber Ajansı ile sözleşmesini iptal ederek bu konuda tepkisini ortaya koyduğu belirtirlidi.

Son günlerde Cihan Haber Ajansı'nın haber dilindeki değişim tüm aboneler tarafından farkedilirken, ajansla ilişkileri diğer medya kuruluşlarının da gözden geçirdiği kaydediliyor.

Özellikle Turkuaz Medya'nın da ajansla işbirliğini sonlandıralacağı gelen bilgiler arasında...

Geçtiğimiz günlerde de TRT, seçim sonuçları ile ilgili Cihan Haber Ajansı ile çalışmaktan vazgeçmişti.

YORUMLAR 36
  • Adnan T. 10 yıl önce Şikayet Et
    Yilan. Yilanin kuyruguna bastiginda seni sokar,yada firsatini kollar o kuyruk acisini senden yada senin arkadas yada kardesinden colugunun cocugundan cikarir,cihan haber ajansi simdiye kadar kim icin ve kimler tarafindan yonlendirildigini gordugunuzde ne demek istedigimi anlarsiniz,bunlarin simdi kuyruk acisi var,ellerinde ne geliyorsa yapicaklar,valla haberlere bakiyorum ve izliyorum,ellerinden gelse bu hukumeti bir kasik suda bogacaklar,ayip ya bu hukumet size ne yapti simdiye kadar Allahtan korkun kac hukumet geldi gecti hic kimse bu hukumet kadar calismadi,cihan ajansi simdiye kadar iyidi cunki hukumet istedigini veriyordu ve yapiyordu onlarin patronlari icin.stv ve samanyolu guruplari her gun devletimizi kotulemek icin haberlerin en cirkinlerini tekrar tekrar gosterip bu hukumeti kotulemeye calisiyorlar,fakat unuttuklari birsey var bu millet uyandi artik Sayin Basbakanimizin sayesinde kimse onlarin yaptiklari oyun ve yalan haberlere itibar etmiyor.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. star ve yeni şafak gazetelerin yaptığı tepkiyi takdirle karşılıyorum . yapılan bu tepkiyi ülkesini seven inanç sahibi tüm medya kuruluşlarından bekliyorum.. geç kalınan bir tepki haber 7. aileside bu tepkide star yeni şafak destek ve yanında olmasını ümid ediyorum... hayırlı olsun
    Cevapla
  • Senem Pelitli 10 yıl önce Şikayet Et
    ahmet uzuna. ahmet bey bugün saman tv nin haber sunarken attığı başlığa baktın mı? okudun mu? Ben bir müslüman olarak okudum... utandım.... yüzüm kızardı.. başlık şuydu "YASAKLAR ÜLKESİ TÜRKİYE" Allah size utanacak yüz kızaracak çehre, ar, insaf, izan ve feraset versin... zannedersem utanacak yüzünüz de yoktur... Allah biz müslümanların, başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve hükümetimizin yar ve yardımcısı olsun.. Allah sizi hidayete erdirsin, islah etsin eger islahınız mümkün değilse......... bildiği bigi yapsın....Amin...
    Cevapla
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    kimisi başbakana kimisi yorumculara kızmış. hocaya camianın önde gelenlerine kızmayı denedinizmi.ülkeye niye fitne tohumu ektiniz diye.camiaya sordunuzmu bukadar şirket medya bankaya nasıl sahip oldunuz diye.kendinize sordunuzmu.allah rızası için camianın bir öğrencisini okutan hayırseverin ihaneti görüpte emeğim haram olsun derse.kimden yardım gitmediki.şimdi hepsi noldu biliyormusunuz.....kul hakkı
    Cevapla
  • Mavi Siyah 10 yıl önce Şikayet Et
    isabet olmus. Dersane olayindan itibaren malum medyanin haber kanali, yavru halk tv oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular