Hakan Şükür'den tepki çeken tweet

İstanbul milletvekili Hakan Şükür de Twitter'dan Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını andı.

Hakan Şükür'den tepki çeken tweet
Hakan Şükür'den tepki çeken tweet
GİRİŞ 06.05.2014 13:19 GÜNCELLEME 06.05.2014 13:25
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

"Ne tabutluklarda Ülkücülerin, ne de darağacında Denizlerin ne de bu ülkenin diğer evlatlarının anneleri ağlamasın artık." yazan AK Partili eski milletvekili Hakan Şükür'ü takipçileri eleştiri yağmuruna tuttu.

İşte Hakan Şükür'ün o tweeti ve gelen tepkiler:

YORUMLAR 16
  • mehmet susuz 9 yıl önce Şikayet Et
    akp millet vekili olabilme kriterlerini tekrar gözden geçirmeli.... başbakanın her seçim döneminde spor-sanat ve benzeri alanlarda başarı kazanmış toplum tarafından ilgi görmüş kişilikleri aday göstererek bir nevi onere etmeye çalışmıştır. ben şahsen hamza yerlikayanın da millet vekilliğine karşıydım hakan şüküründe...şayet spor bakanlığı için spordan gelmiş bir kişi isteniyorsa eyvallah aksi takdirde bu kişiler mecliste oylamalara katılan sadece işleri parmak kaldırıp indirmek olan kişiler statüsünde olacaklardı ki hakan şükür örneğinde de bunu çok iyi gördük. sadece hakan şükür mü? millet vekillerin yarısına yakını sadece bulundukları bölgedeki güçlü nüfuslarından kaynaklı aday gösterilmeleri, devletin yönetilmesi sürecinin geriye kalan vekillerin sırtında yük olarak kalması hizmet aksaklıklarının olmasına neden olmuştur. bakıldığı zaman sürekli aynı isimlerin telaffuz edildiği komisyon üyeleri, toplantı katılımcıları, meclisteki sözcüler..gibi. son süreçte MKYK ya seçilen 3 genç arkadaş hariç..niteliğe ve niceliğe göre vekil seçme dönemi başlamalı..
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Şükür. Sus artık,konuşacaksan Lütfen Futbol konuş.
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    hakan sükür sanki kiralik akilla yorum yazmis gibi. o zorlama yorumu pensilvanyadan kac dolara kiraladi acaba ??! kiralik aklinca sanki sagi ve solu ak partiye karsi birlestirecek. birlessenizde basaramayacaksiniz !! bizim icin zaten sagcilar solcudur, solcularda sagcidir. hic fark etmez. tek amaclari var oda milli iradeyi al asagi etmek. eskiden beri artik sagci ve solcu oyunlariniz sökmeyince nasilda ele vermeye basladiniz kendinizi. dedim ya. Basbakan Erdogan alayinizi desifre etmistir siyasi manevralariyla. sende dahil. gercek yüzünü gördük. helal olsun BASKAN Erdogan'a !!!
    Cevapla
  • Abdurrahman Çete 9 yıl önce Şikayet Et
    İŞÇİ ARANIYOR. Akıbetini görüyor galiba. Yakında STV nin herhangi bir dizisinde rol alırsa veya zaman gazetesinde köşe yazarlığı yaparsa kimse şaşırmasın.Görünen o ki,şimdiden provalarına başlamış durumda.
    Cevapla
  • bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    aferin . Sen olmuşsun be hakan.aynı hocanın izinden gidiyosun.Oda haklı buda haklı şuda haklı herkes haklı.Yeterki kimse yoluma karışmasın.Herkesle cicili bicili geçineyim dimi.Sizi gidi hayatı eyyamcılar sizi.Ne kafire ne fasığa ne asiye karşı küçücük minnacık duruşunuz yok.Bu kadar acizsiniz işte.Hizmet ordusuymuş külahıma anlatın siz bunları,sizden olsa olsa bi avuç korkaklar ordusu olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu