Sosyal medyada operasyon iddiası!

Bazı kişilerin gözaltına alınacağı iddiaları üzerine iki ayrı grup, Zaman gazetesi ve Samanyolu televizyonu binaları önünde toplandı.

Sosyal medyada operasyon iddiası!
Sosyal medyada operasyon iddiası!
GİRİŞ 14.12.2014 06:34 GÜNCELLEME 14.12.2014 07:19

Sosyal medyada, gazetecilerin de aralarında yer aldığı bazı kişilerin gözaltına alınacağı iddiaları üzerine iki ayrı grup, Zaman gazetesi ve Samanyolu televizyonu binaları önünde toplandı.

Zaman gazetesinin Bahçelievler Yenibosna'daki binası önünde toplanan gruba hitaben Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı konuşma yaptı.

Aynı saatlerde Üsküdar Ferah Mahallesi'ndeki Samanyolu binası önünde de başka bir grup toplandı. Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca burada açıklamalarda bulundu.

Gruplar daha sonra dağıldı.
 

YORUMLAR 1
  • Diyalogsuz insan 10 yıl önce Şikayet Et
    Zannediyorlarki yaptıkları yanlarına kalacak. Bu dünya için konuşmadım haaa. Beni ilgilendirmez siyaset. Ama hristiyanı yahudiyi müslüman olmadan ve eski dinini bırakmadan cennete sokan bu insanları Allah a havale ediyorum. Allah bunların şerrinden bizi muhafaza buyursun. Takiyye ve bir yerlere sızma. Uyanın bakın hiç müslüman cemaate benziyormu bu hareketler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
600 futbolcu ifadeye çağrılmıştı! Interpol devreye girdi: Türk futbolunda kazan kaynıyor
Türkiye'nin en çok tuttuğu takım belli oldu! İşte il il en fazla tutulan takım...