Anadolu Yayıncılarından Murdoch'a kınama

Anadolu Yayın Platformu, tüm Müslümanları terör eylemlerinden sorum tutan FoxTv’nin patronu Rupert Murdoch'u kınadı.

Anadolu Yayıncılarından Murdoch'a kınama
Anadolu Yayıncılarından Murdoch'a kınama
GİRİŞ 13.01.2015 12:31 GÜNCELLEME 13.01.2015 12:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Anadolu Yayın Platformu Başkanı Sinan Burhan tarafından yapılan açıklama şöyleydi:

Fransa’daki yaşanan terör olaylarının yankıları sürerken,  faturası da hala İslam dünyasına kesilmeye devam ediyor.  Bunlardan birisi de ırkçı kimliğiyle ön plana çıkan dünyaca ünlü medya baronu Rupert Murdoch’tur. FoxTv’nin patronu olan Murdoch; “Müslümanların çoğunluğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır” diye İslamfobik bir tweet atmış ve içindeki İslam nefretini adeta kusmuştur.

Siyonist İsrail’e yakınlığı ile bilinen, daha önce de benzer şekilde ayrımcı, bölücü, kin ve nefreti tetikleyici açıklamaları ile gündeme gelen Murdoch’un bu sözleri de tamamen ırkçı, İslam karşıtı ve küstah olduğunu bir kez daha göstermektedir. Murdoch ve onun gibi düşünenleri  Anadolu Yayın Platformu Başkanı olarak tüm üyelerimiz adına kınıyorum.

YORUMLAR 1
  • süleyman 9 yıl önce Şikayet Et
    müslümanları sorumlu tutmak kafasızlığın danıskası müslümana bulaşma bakalım müslüman sana bulaşıyormu hiç olmazsa bir inancı var seni yaratana havale eder sen önce şu nifakcı zihniyetten kurtul
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara skandalında o detaya dikkat! 'Bu tuzağa düşmemek lazım'
Yeni yasa tasarısı kriptoda 'güven' arayışına çözüm olabilecek mi? Yatırımcının dikkatine!