CİHAN muhabirinin şovunun arkasındaki hesap!

Cihan Haber Ajansı muhabiri Hüseyin Aydın’ın engelli çocuklarla ilgili etkinliği sabote etmesinin ardında reklam musluğunun kesilmesi çıktı.

CİHAN muhabirinin şovunun arkasındaki hesap!
CİHAN muhabirinin şovunun arkasındaki hesap!
GİRİŞ 21.04.2015 16:31 GÜNCELLEME 21.04.2015 16:31
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Dün AVEA’nın gerçekleştirdiği “Günışığı Projesi” sosyal sorumluluk projesi Emine Erdoğan’ın katılımıyla hayata geçirilmişti.

Cihan Haber Ajansı muhabirinin davetli olmadığı halde girdiği Avea programında provokasyon yapmasının altından reklam musluğunun kesilmesi çıktı. Avea'nın 2014 Nisan'dan bu yana paralel yapıya reklamı kestiği öğrenildi. Cihan Haber Ajansı muhabiri, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla geçekleşen, görme engelliler için yapılan projeye davetsiz gelerek olay çıkarmıştı.

YAKIN ÇEKİM GÖRÜNTÜ ALARAK KONUKLARI RAHATSIZ ETTİ

Ajansın Muhabiri Hüseyin Aydın, Cumhurbaşkanı'nın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla lansmanı yapılan Avea'nin "Günışığı Projesi" programına izinsiz olarak girmekle kalmadı bir de içeride katılımcıları taciz edercesine yakın çekimler yapmaya başladı. Gerek davetsiz oluşu gerekse de rahatsız edici hareketleri sebebiyle salonda çıkarılmak istenen Hüseyin Aydın olay çıkardı.

MESLEKTAŞLARINI HEDEF ALDI

Muhabir Hüseyin Aydın'ın akredite olmadığını ve salona alınmayacağını bildiği halde etkinliği sabote etmek için bilinçli olarak toplantıya gönderildiği ifade edildi.

Salonda şov yapmaya başlayan Aydın dışarı çıkarıldıktan sonra sosyal medyada da şovunu sürdürdü. Paralel kalemşörlerden başka hiç kimseden destek görmeyen Aydın, salonda provokasyonuna destek vermeyen meslektaşlarını da yerden yere vuran tweetler attı.

"ÇOCUKLARI KORKUTUYORSUNUZ BAĞIRMAYIN" UYARILARINI DİKKATE ALMADI

Salonda gürültü çıkaran ve diğer gazetecileri de gürültü çıkarmaları için provake etmeye çalışan CHA muhabiri Hüseyin Aydın salon görevlileri tarafından "görme engelli çocukları korkutuyorsunuz, lütfen dışarı çıkın" uyarılarını dikkate almayarak sesini yükseltmeye devam etti. Toplantının yapıldığı koridorda da bağırmaya devam eden muhabir uyarıları dikkate almadı. Twitter hesabına bakıldığında bu CHA muhabirinin ilk provakasyonu olmadığı anlaşılıyor. Daha önce de defalarca olay çıkardığını Twetter'dan paylaşan muhabir, 1 yıldır Zaman'a ilan vermeyen Avea'nın etkinliğini sabote etmek için önyargılı bir şekilde programa katıldığı Twetter hesabından yazdığı yorumlardan da anlaşılıyor.

AVEA 1 YILDIR PARALEL MEDYAYA REKLAM VERMİYOR!

Söz konusu provokasyonun perde arkasından ise Avea'nın paralel yapının reklamlarını kesmesi çıktı.

Sabah.com.tr'nin edindiği bilgiye göre, Avea yönetimi Nisan 2014'te aldığı bir kararla Zaman, Samanyolu, Bugün gibi söz konusu yapıya hizmet eden basın kuruluşlarına reklamı kesti. 2014 yılı Nisan ayından bu yana yani bir yılı aşkın süredir Avea'dan tek kuruş reklam alamayan cemaat medyasının böyle bir provakasyona başvurduğu öğrenildi. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 19
  • molla 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu habere inanmıyorum arkadaş. Ortaya bi iddia atılmış ama haberin altı doldurulamamiş.
    Cevapla
  • Avea 9 yıl önce Şikayet Et
    Avea denilen şirket buradaki yorumcu arkdaşlar da dahil tüm memleketin parasını son 3 senedir yemektedir. Neden? çünkü her sene zarar etmektedir. Mesela 2013 ve 2014 de Avea 2,5 Milyar USD zarar etmiştir. Bu zarar Telekomdan karşılanır ve devam etsin denir. Bu arada Telekom kasaları da başka amaçlar ve reklamlar için boşaltılır. Yani aslında şov mov yok. Musluk ise sadece yönetimdekilere akan bir musluk. A musluğundan milyar dolarlar akıyor, B musluğundan da milyar dolarlar akıyor, "C" musluğu ise zaten hiç akmamıştı. Bu durumda 2 yıl sonra A ve B musluklarından akan toplam nedir ? buldum ))) 100 Milyar Dolar. Peki nerede ??? çıkar yakında kokusu gençler, meraklanmayın siz.
    Cevapla
  • Salih 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok komiksin emmioğlu. Avea'nın %90'ı Türk Telekoma, %10'u da iş bankasına aittir. Türk Telekom'un %55 i Lübnanlı ofer grubuna aittir. Türk Telekom'un 2014 yılında ne kadar kar elde ettiğini bi araştırıver. Ayrıca, bunlar devasa firmalardır. Ufak bir işletme bile açıldıktan bir kaç yıl sonra kar etmeye başlar. Avea, tamda planlandığı gibi 2015 yılı itibariyle kar etmeye başladı. Çünkü şimdiye kadar yatırım yaptı. Türkcell ve Vodafone (Telsim) ise, bu yatırımları daha önce yaptıkları için haliyle karlılık olarak öndeler. Batık işletme arıyorsan bank asyaya bakmanı öneririm. Ziraat bankasından bireysel kredi çekerek bu bankaya aktarmakla ömrü ne kadar uzar?
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    bu haberin videosunu izledim diğer gazeteciler davetli gelmediklerini söylüyor bilerek adamı rencide ettiler... yakışmadı
    Cevapla
  • keremcan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar nasıl diyalogcu?Anlaşılıyor ki bunlar gavura höşgörülü.Müslümana düşman.
    Cevapla
  • önemli değil 9 yıl önce Şikayet Et
    keşke videoyu da yayınlasaydınızda kendi kafanıza göre yorum yapmasaydınız.bu arada avea günışığı projesi yazıyo arkada.bu gidişle ışığı zor bulur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri: 42 bin polis görevde
Çin'de otoyol çöktü: Onlarca ölü ve yaralı var