Paralel medyadan çirkin manşet!

Samanyolu Haber, STAR Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'ın silahlı saldırıya uğramasına ilişkin haberi veriş şekliyle tepki çekti.

Paralel medyadan çirkin manşet!
Paralel medyadan çirkin manşet!
GİRİŞ 20.08.2015 14:53 GÜNCELLEME 20.08.2015 14:53
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Paralel medya yayın organı Samanyolu, STAR Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'ın silahlı saldırıya uğramasını yanlı yayın politikasına uygun şekilde duyurarak yine şaşırtmadı.

Aracına 21 kurşun sıkılan Sancak'a saldırı haberini "Havuz medyası yöneticisine silahlı saldırı" başlığı ile duyuran Samanyolu, haberde "Hükümete yakın Star Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a silahlı saldırı düzenlendi" ifadelerine yer verdi.

Saldırı sonrası açıklama yapan Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, merkez ve paralel medyaya tepki gösterdi.

Albayrak şu ifadeleri kullandı; "Ben bu tür saldırılara çok da şaşırmıyorum. Sonuçta terörist teröristliğini yapıyor. Fakat bunun dışında geriye kalan unsurlara baktığımız zaman, diğer medya kuruluşlarının büyük bir kesiminde en ufak bir hassasiyet göremiyoruz. 2015 Türkiye'sinde saldırıyı terörü kime yönelik olduğuna göre değerlendireceksek hala o zaman ülke adına çok üzücü bir noktadayız. Merkez medya, paralel medya, bu haberleri bir trafik kazası haberi gibi veriyorlar. El altından teşvik edici biçimde veriyorlar. Çok üzücü bir şey bu."

YORUMLAR 25
  • bunedir 8 yıl önce Şikayet Et
    bu haşhaşilerin maskeleri düşünce yüzlerinde rabbiyessir olmadığını farkettim
    Cevapla
  • Antalya Güneşi 8 yıl önce Şikayet Et
    Hainler, caniler, eli kanlı katiller cenab-ı hakkın adaletinden kurtulamazlar. Allahın adaleti her zaman tecelli eder. Rabbim bu milleti ve bu devleti korusun.İslam alemine sancaktarlık yapmayı tekrar nasip etsin.
    Cevapla
  • kara 8 yıl önce Şikayet Et
    bu stv gurubu zaman ne biçim yenilmez bir haram malmış...lütfen şunların gazetelerini kapatıp...hepsini içeri alın...onlar iktidar olsa bize öyle yaparlardı...hain bunların hepsi...
    Cevapla
  • muhammet özkan 8 yıl önce Şikayet Et
    sevgi ve hoşgörü insanının medyasından ne beklenirdi ki özgür basın susmaz
    Cevapla
  • DAĞLI 8 yıl önce Şikayet Et
    Havuzun en büyüğü Paralel ve Doğan medyada.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu