Cem Uzan'dan Ahmet Hakan açıklaması

Gazeteci Ahmet Hakan'a yönelik saldırının ardından gözler yurtdışında yaşayan kaçak işadamı Cem Uzan'a çevrildi.

Cem Uzan'dan Ahmet Hakan açıklaması
Cem Uzan'dan Ahmet Hakan açıklaması
GİRİŞ 01.10.2015 09:51 GÜNCELLEME 01.10.2015 09:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Dün Uzan'a ait olduğu iddia edilen bir twitter hesabıyla Ahmet Hakan arasında tehdit ve hakaret dolu bir konuşma gerçekleşmişti.

Odatv, Cem Uzan'a ulaştı ve saldırıyla herhangi bir ilgisinin olup olmadığını ve twitter'da Hakan'a yönelik ifadeleri sordu. Uzan, Ahmet Hakan'a "geçmiş olsun" derken twitter'daki söz konusu hesabın kendisine ait olmadığını söyledi.

Uzan sözlerinin devamında, "Sosyal medyada benim adıma açılmış çok sayıda fake (sahte) hesap var. Benim resmi hesabım Twittirda @CemCUzan'dır. Özellikle '@UzanCC' adlı sahte bir hesap benim 15 doğru twitimi kopyalayıp aralara sahte ve benim olmayan iletiler sıkıştırıyor. Ahmet Hakan'a yönelik olarak söylediğim iddia edilen sözler doğru olmadığı gibi Ahmet Hakan'ın yanıt olarak 'seni Şanzelize'ye kadar kovalarım' tweeti de bu sahte hesaba verilmiş bir yanıttır." ifadelerini kullandı.

Cem Uzan sahte hesaplarla ilgili yasal süreç başlatacaklarını da ifade ederken, "Bu sahte hesapların temizlenmesi kolay gerçekleşmiyor. Bazı Hesaplar Amerika ya da Kanada üzerinden hayata geçiriliyor. Bu konuda yasal çalışmaları başlatmış durumdayız." diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 11
  • Kara dogan 8 yıl önce Şikayet Et
    Atlar tepisir arada arada kalanlara olan olur.Aydin Dogan devlete ve millete zarar vermis birisidir.Hükümet yikip hükümet kurmaya alisiktir.Onundevri bitti bunu anlamayanlarmi var?
    Cevapla
  • mehmet avcu 8 yıl önce Şikayet Et
    akılı olalım cem uzan ne bunu takar nede muhataba alır kendi oynuyor boşverin ülkemizin hakandan daha büyük sorunları var
    Cevapla
  • Beyazay 8 yıl önce Şikayet Et
    Tamam Cem Uzan Ahmet hakana bir şey yazmadı başkası yazdı diyelim amaaaa Ahmet hakan bütün küfürleri Cem Uzan'a etti.
    Cevapla
  • ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Cem uzan ahmet hakanı adam yerine koyup muhatap almamalı bence
    Cevapla
  • Yakup ÇİMEN 8 yıl önce Şikayet Et
    Olum bi kere de delikanlı ol de ki; "Evet ben yaptım, yine olsa yine daha da iyisini yaparım" de, biz de seni vay be kuru gürültü değilmiş diye takdir edelim. Di mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor