Haber7'ye bir ödül de TÜGEM’den

Türkiye Gelişim Merkezi TÜGEM Platformu Gelişim Ödülleri Töreni’nin ikincisini İstanbul'da gerçekleştirdi. TÜGEM’den Haber7 de ödül aldı.

Haber7'ye bir ödül de TÜGEM’den
Haber7'ye bir ödül de TÜGEM’den
GİRİŞ 15.03.2016 09:33 GÜNCELLEME 15.03.2016 09:42

Önemli isimlerin katılımı ile gerçekleşen ödül töreni İstanbul Byotell'de gerçekleşti.

"Sosyal medya mecrasında ülkemizin gelişim süreçlerini engelleyici faaliyetlere yerinde ve zamanında verilen tepkiler, sürdürdüğü kaliteli ve başarılı çizgi ve ilkeli, ahlaklı, milli ve manevi değerlerine bağlı bir habercilik anlayışı" sebebi ile “Sosyal Medya’da Gelişim Ödülü” Haber7.com'a verildi.

Haber7 adına ödülü, Haber7.com Yayın Koordinatörü Osman Ateşli aldı. Osman Ateşli ödülü, TÜGEM Platformu Başkanı Raşit Yemişen ile TÜGEM Platformu Başkan Yardımcısı Mustafa Tosun'un elinden aldı.

“Basında Gelişim ve Çevre Bilincinin Geliştirilmesine Katkı Ödülü” ise Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak’a takdim edildi.

“Kültürel Gelişime Katkı Ödülü” TÜGEM Platformu Başkanı Raşit Yemişen, Başkan Yardımcısı Mustafa Tosun ve Hospitadent tarafından Diriliş Ertuğrul ve Yunus Emre dizilerinin yapımcısı Tekden Film Kurumsal İletişim Müdürü Hüseyin Özçelik’e takdim edildi.

"Gelişim Özel Ödülü” TÜGEM Platformu Başkanı Raşit Yemişen, Işıl Mühendislik YK Başkanı Hikmet Köse ve TÜGEM YK Üyesi Faruk Yazar tarafından Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı İsmail Emanet’e takdim edildi.

UTESAV Başkanı İsrafil Kuralay’ın da katılım gösterdiği ödül takdim töreni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması