Kanal7 Medya Grubu yöneticileri iftarda buluştu

Türkiye’nin önde gelen yayın kuruluşlarından biri olan Kanal 7 Medya Grubunun yöneticileri iftar sofrasında bir araya geldi.

Kanal7 Medya Grubu yöneticileri iftarda buluştu
Kanal7 Medya Grubu yöneticileri iftarda buluştu
GİRİŞ 01.07.2016 11:49 GÜNCELLEME 01.07.2016 12:57

Yemeğin ardından gerçekleşen sohbette Kanal 7’nin yayıncılık serüveni boyunca yaşanan hoş anılar konuşuldu.

Kanal 7 Medya Grubu Yöneticileri dün düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Yönetim Kurulunun Medya Grubu yöneticilerine verdiği iftara Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Yayınlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çelik, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. A. Zahid Akman, Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Nazmiye Yılmaz, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, Radyo 7 Genel Müdürü Ferman Karaçam ve davetliler katıldı.

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duasıyla başlayan iftar, sıcak ve samimi bir ortamda geçti.

Kanal 7’nin Eyüp’teki binasında gerçekleşen iftara ayrıca Kanal 7’nin ekran yüzleri Hülya Seloni, Zeki Kazım Arslan, Muhsin Bay; Ülke TV spikerlerinden Türkan Kaya, Ülke TV’de yayınlanan En Sıradışı program sunucusu Turgay Güler ve program ekibinden Yusuf Ziya Cömert ile Ahmet Kekeç de katıldı.

23’NCÜ YAŞINA GİRERKEN

Kanal 7 ve Ülke TV’nin sempatik sunucusu Harun Şen’in sunuculuğunu yaptığı gecede, Kanal 7’nin kuruluşundan bugüne  hayatını kaybeden çalışanlar da rahmetle anıldı. Yemeğin ardından geçilen çay sohbetinde yöneticiler, 4 Temmuz 1994 yılında yayın hayatına başlayan ve 22’nci yaşını dolduran Kanal 7’nin kuruluşundan günümüze yaşanan önemli gelişmeleri, hoş anılarını ve deneyimlerini paylaştı.

“İLKELERDEN TAVİZ VERMEDEN’’

Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, yaptığı kısa konuşmada Kanal 7’nin Kanal 7 Medya Grubu olma sürecinden bahsederek Kanal 7’nin zorlu sınavlardan başarıyla çıktığını söyledi.

Karaman, bunda çalışma ortamındaki aile sıcaklığı ve samimiyetinin payı olduğunu belirtti. Yönetim Kurulu Başkanı, Kanal 7 Medya Grubunun ilkelerinden taviz vermeden yayıncılığına devam edeceğini vurguladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!