Kastamonuluları bir araya getiren çalıştay!

Kastamonulu hemşeriler Bağlarbaşı Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen “İstanbul'da Temsildeki Yerimiz” adlı çalıştayda bir araya geldi.

Kastamonuluları bir araya getiren çalıştay!
Kastamonuluları bir araya getiren çalıştay!
GİRİŞ 17.12.2022 13:26 GÜNCELLEME 17.12.2022 16:46

Çalıştaya sivil toplum başkan ve yöneticileri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Kastamonulular ‘İstanbul'da Temsildeki Yerimiz’ adlı çalıştay toplantısında eksik kalan alanlardan nasıl çıkarız konusunda istişare ederek düşünce ve fikirlerini dile getirdiler.

Çalıştayda söz alan KASİAD Genel Sekreteri Cemal Şenol tespit edilen eksikliklerin detaylarını katılımcılara aktardı. Toplantıda katılımcılara konuşma fırsatı da verildi. Konuşmacıların önerileri ve tavsiyeleri dikkate alındı.

KASİAD Genel Sekreteri Cemal Şenol

SİYASİ PARTİLERDEN DESTEK İSTENDİ!

Konuşma yapan her konuşmacı bu tür istişare toplantılarının sürekli olarak yapılmasını önerirken, geç kalınmış bir çalıştay olduğunun altı çizildi. İlki birinci bölgede yapılan toplantının ikinci ve üçüncü bölgede yapılmasına dair talepler fazlaydı.

Bu toplantıyla 569 bin sessiz çoğunluğun ortak sesi dile getirildi. Siyasi partilerden temsil noktasında icraata geçilmesi için destek istendi.

Çalıştayda ayrıca; bu tür toplantıların farklı bölgelerde de yapılması, Kastamonu halkının bilinçli ve sorgulayan bir seçmen profiline sahip olmasının önem arz ettiği ve Kastamonulular olarak İstanbul'da seçmen sayısında ikinci il olduğu da vurgulandı. Çalıştayın sonuç bildirgesini merak edenler açısından ise ikinci ve üçüncü toplantı sonrası kamuoyu ile paylaşılacağı bilgisi verildi.

Busenur Çalık Haber7.com - Yasemin.com
Haber 7 - Busenur Çalık
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!