Özdemir Bayraktar Sarıyer'de dualarla anılacak

Milli teknoloji hamlesinin öncülerinden olan, Baykar'ın kurucusu Özdemir Bayraktar, vefatının 2. Senesinde Sarıyer’de dualarla anılacak.

Özdemir Bayraktar Sarıyer'de dualarla anılacak
Özdemir Bayraktar Sarıyer'de dualarla anılacak
GİRİŞ 17.10.2023 10:39 GÜNCELLEME 17.10.2023 11:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kalp rahatsızlığı sebebiyle 72 yaşında hayatını kaybeden Özdemir Bayraktar, vefatının 2.sene-i devriyesinde Sarıyer'de düzenlenecek programda anılacak.

Sarıyer Merkez Camiinde AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif programının ardından Bayraktar ailesinin yemek ikramı da olacak.

Sarıyer Ali Kethüda Cami’nde (Sarıyer Merkez Camii) 18 Ekim Çarşamba günü öğle namazı öncesi saat 12.00’de başlayacak olan program hakkında konuşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun;

 "Milli Teknoloji Hamlesi İdealinin, Milli SİHA'larımızın öncü İsmi Merhum Özdemir Bayraktar Bey’in vefatının 2. Yıl dönümü münasebetiyle gerçekleştireceğimiz Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif programımıza herkesi davet ediyoruz" dedi.

Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Kubilay emir 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu kararı bekliyordu! Tutuklamanın ilk adımı atıldı
Birinci Dünya Savaşı'nda kaç kişi hayatını kaybetti? İşte yayınlanan rakamlar...