Ankara ve Bolu'da feci kaza: 9 ölü

Başbakan Erdoğan'ın güzergahında meydana gelen trafik kazasında ilk bilgilere göre 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Bolu'da meydana gelen kazada da 4 kişi feci şeklide can verdi.

Ankara ve Bolu'da feci kaza: 9 ölü
Ankara ve Bolu'da feci kaza: 9 ölü
GİRİŞ 08.06.2008 17:45 GÜNCELLEME 08.06.2008 17:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başkentte, Turgut Özal Bulvarında bir otomobilin karşı yöne geçerek kamyonla çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.


Turgut Özal Bulvarı 1011 kavşağında meydana gelen trafik kazasında, İskitler istikametinde seyreden ve kimliği henüz tespit edilemeyen sürücünün idaresindeki 06 MOH 23 plakalı otomobil, karşı yöne geçerek Alaaittin K. (42) yönetimindeki 05 FA 801 plakalı kamyonla çarpıştı.


Kazada, otomobil sürücüsüyle birlikte Ela Kızıloğlu (26), Bahadır Kerkit (26), Uğur Akpınar (30) olay yerinde hayatını kaybetti. Pınar Yalçınağ (26) ise kaldırıldığı GATA Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Kazanın ardından, otomobil içinde sıkışan cesetler, itfaiyenin yardımıyla çıkarıldı.


Kaza nedeniyle, Turgut Özal Bulvarı'ndaki trafik bir süre kontrollü verildi.
Kazadan sonra, Beypazarı'ndan Amasya'ya eşya götürdüğü öğrenilen kamyon sürücüsü Alaattin K. göz altına alındı.


Bu arada, evinden AK Parti Genel Merkezine giderken kazayı gören Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da korumalarınca bilgi verildiği öğrenildi.

BOLU'DA TRAFİK KAZASI: 4 ÖLÜ, 3 YARALI

Bolu'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu'nun Yeniçağa ilçesinden Mengen istikametine gitmekte olan Süleyman Aydın'ın kullandığı 67 EE 030 plakalı otomobil, Eskiçağa yakınlarında İsmail Yılmaz idaresindeki 38 UL 355 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüleri Süleyman Aydın ve İsmail Yılmaz ile Kadriye Aydın ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti.

Yaralanan Fatma Sakarya, Aydın Ozan ve Berika Aydın ise olay yerine gelen ambulanslarla Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Mengen-Yeniçağa yolu bir süre ulaşıma kapanırken, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.

YORUMLAR 2
  • bilvan bahçeli 15 yıl önce Şikayet Et
    HABERE BAK YAAA. Ne demekse başbakan erdoğanın güzergahı.Başbakanla ne alakası var kazanın acaba anlamadım.Şimdi bundadamı akp suçlu.Başbakan biryere gitmesinmi dikkatsiz vatandaşlarım kaza yapar diye.
    Cevapla
  • cagatay a. 15 yıl önce Şikayet Et
    ya şu arabayı insan gibi sürünya. allah rahmet eylesin ama mubarekler yollar eskisi gibi değilki ya doğru sürün şu arabyı yazık günah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Aynı kentte 2 kilometre mesafede sıcaklık farkı 12 derece!
Kamuda tasarrufa sıkı takip: Uymayana yaptırım; hedef en az 100 milyar TL