Ozan Güven tanınmaz halde! Ünlü oyuncuyu sokakta gören tanıyamıyor...

Ozan Güven tanınmaz halde! Ünlü oyuncu daha önce karıştığı bir şiddet olayında yargılanmış ve uzunca bir dönem ekranlardan uzak kalmıştı. Başarılı oyuncunun son hali ise hayranlarını şaşkına çevirdi. Giyim tarzında ve tıraşında çok ciddi değişikliğe giden Ozan Güven'i tanımak imkansız oldu. İşte Ozan Güven'in görenleri şaşkına çeviren son hali!

Ozan Güven tanınmaz halde! Ünlü oyuncuyu sokakta gören tanıyamıyor...
Ozan Güven tanınmaz halde! Ünlü oyuncuyu sokakta gören tanıyamıyor...
GİRİŞ 14.09.2021 11:17 GÜNCELLEME 14.09.2021 11:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Televizyon dizilerinin ve sinema dizilerinin ünlü oyuncularından biri olan Ozan Güven'in son hali görenleri şaşırttı. Cem Yılmaz'la beraber yaptığı işlerle ön plana çıkan ve birçok başarılı işte ismini duyuran Güven tarzında ciddi bir değişikliğe gitti. Geride kalan günlerde bir şiddet olayına karışan ve yargılanan ünlü oyuncu uzunca bir süredir ekranlardan da uzaktı. İşte Ozan Güven'in görenleri şaşırtan son hali...

Ozan Güven Şiddet Olayında Yargılanmıştı!

Ünlü oyuncu Ozan Güven'in bir darp olayına karıştığı iddiasıyla gündeme gelmişti. İkili arasında yaşananlar mahkemeye taşınmıştı. Hakkında 'hakaret', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlan Ozan Güven, yaşamını değiştirdi.

Şimdilerde Ünlü Oyuncuyu Tanımak İmkansız

Bir süredir Cunda’da yaşayan Ozan Güven, şimdi ise radikal bir karar alarak Bodrum’a taşındı. Ozan Güven’in Levent’te bulunan villasını ise kiraya verdiği öğrenildi. Ünlü oyuncunun kadrajlara yansıyan son hali ise görenleri şaşkına çevirdi. Giyim kuşamında ve tıraşında ciddi bir değişime giden ünlü oyuncuyu tanımak neredeyse imkansız.

YORUMLAR 6
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    O kim ki? Tanınmış biri mi?
    Cevapla
  • Aaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Taninmamak icin yapmis da olabilir
    Cevapla
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten tanımıyordum
    Cevapla
  • Feriha 2 yıl önce Şikayet Et
    En iyisini yapmış
    Cevapla
  • Eymen 2 yıl önce Şikayet Et
    Tanımasak daha iyi bence...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır