Müge Anlı açıkladı! Sürekli elbise giyip, pantolon giymemesinin sebebi...

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan ünlü isim neden yayınlarda pantolon giymediğinin sebebini açıkladı. Canlı yayında kendisini konuk olan isimlerle alakalı birçok bilinmeyeni ortaya çıkaran Müge Anlı, programda her zaman elbise giymesinin nedenini paylaştı. İşte Anlı'nın pantolon yerine elbiseyi tercih etme sebebi...

Müge Anlı açıkladı! Sürekli elbise giyip, pantolon giymemesinin sebebi...
Müge Anlı açıkladı! Sürekli elbise giyip, pantolon giymemesinin sebebi...
GİRİŞ 13.12.2021 19:32 GÜNCELLEME 13.12.2021 19:32
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu üstlenen başarılı gazeteci, ekrandaki duruşuyla da izleyicilerin takdirini kazanmayı başarıyor. ATV ekranlarında yayınlanan programda, birçok gizemli vakayı çözen ve gerçekleri gün yüzüne çıkarmasıyla tanınan Anlı, neden hiç pantolon giymediği sorusuna yanıt verdi. Programı canlı olarak yayınlanan başarılı isim her zaman elbise giymeyi tercih ediyor. Ünlü sunucu bu tercihinin sebebini verdiği bir röportaj da açıkladı...

Pantolon Giymeyip Elbise Tercih Etmesinin Sebebini Açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'En İyi Gündüz Kuşağı Programı' ve 'En İyi Kadın Sunucu' dallarında ödül alan Müge Anlı, verdiği bir röportajda kıyafet tercihleri hakkında konuştu. Genelde elbise giyen ve pantolonu tercih etmeyen ünlü ismin bu davranışının sebebi ortaya çıktı.



Canlı yayında tercih ettiği kıyafetlerden bahseden Anlı, "Bana her gün özel kıyafet dikiliyor. Kulisimde ama çok kıyafet yok. Yıl sonunda gençlere hediye ediyorum. Belirli bir tarz var etek boyu var göğüs boyu var, koy boyu var aynı şekilde yıllardır böyle" dedi. Ekranda pantolon giymeyi tercih etmeyen ünlü sunucu bununla ilgili de "Özel sebebi yok, kendime elbise yakıştırıyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 11
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemal kılıçtaroğluna özenmiş.
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Covit hastasıyız.evde 4 kişi pozitifiz.8. Günümüz.İlk defa Müge yi seyrettik.inanın bana en seviyeli gündüz programı bu.öyle leş öyle dipsiz kuyuki programlar,kadınlar neden kafayı yedi ben karantinada anladım.Rtük iş yapmıyor amaç belli Türk halkını televole kültürüne tekrar mahkum etmek.Ettilerde.Uyduyu çıkardık internetten film izliyoruz.Beyler evdeki eşlerinize sahip çıkın.:))
    Cevapla
  • Cmr19 2 yıl önce Şikayet Et
    memleketin tek sorunu müge anlının ne giyip giymediği kalmış zaten
    Cevapla
  • Azmi Karadeniz 2 yıl önce Şikayet Et
    uykularım kaçıyordu, rahatladım..
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    hanım efendi olmak kolay değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü