Ayda bir milyon TL kazanan Engin Altan'dan şok itiraf! "Hayatım yarı kapalı cezaevi..."

Aylık geliri 1 Milyon TL olan başarılı oyuncu Engin Engin Altan Düzyatan'ın açıklamaları ile adeta şok etkisi oluşturdu. Asıl hayalinin bir başka meslek olduğunu ifade eden Engin Altan, hayatını yarı kapalı cezaevine benzetti. Peki neden? İşte Engin Altan'ın yaptığı o çarpıcı açıklamalar...

Ayda bir milyon TL kazanan Engin Altan'dan şok itiraf! "Hayatım yarı kapalı cezaevi..."
Ayda bir milyon TL kazanan Engin Altan'dan şok itiraf! "Hayatım yarı kapalı cezaevi..."
GİRİŞ 18.12.2021 12:27 GÜNCELLEME 18.12.2021 12:27
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Engin Altan Düzyatan, Boğaziçi Yöneticiler Vakfı'nın düzenlediği "Anlatacak Çok Şey Var" kapsamındaki  "Story" etkinliğinde, öğrencilere yönelik konuşma yaptı. Yaklaşık 1 saat konuşan Düzyatan oldukça ilgi gördü. Yaptığı açıklamalar ile de gündem oldu. İşte dikkat çeken detaylar... 

Barbaroslar 'Baba Oruç' kim, nereli ve kaç yaşında? Engin Altan Düzyatan hangi ünlü ile evlidir? Barbaroslar 'Baba Oruç' kim, nereli ve kaç yaşında? Engin Altan Düzyatan hangi ünlü ile evlidir?

HAYALİ HOLLANDA'DA SOKAK SANATÇISI OLMAK!

İstanbul'a gelmek gibi bir niyetim olmadığının altını çizen Engin Altan Düzyatan, asıl hayalinin sokak sanatçılığı olduğunu şu ifadelerle dile getirdi: 

O zamanlar bir kız arkadaşım vardı yurtdışında. Hollanda'ya yerleşip sokak sanatçılığı yapmak istiyordum. Bence mükemmel bir ideal.

3 BİN EURO İYİ PARA!

Düzyatan, sözlerine şu ifadelerle devam etti:

Bir yere koşturmanız gerekmiyor. Sadece küçük bir yaratıcılık sergilemeniz yeterli sizin için. Tiyatrolarda işinizi yapabilirsiniz, bir yerlerde gösterinizi yapabilirsiniz. Günde yaklaşık 50 Euro, 100 Euro para kazanırsınız. Bu da yaklaşık 3 Bin Euro yapar. Çok iyi para. Sokak sanatçısı için çok iyi para. 

Sözlerinin ardından hiçbir zaman para odaklı hayat yaşamadığını belirtti. 

AYLIK NE KADAR KAZANIYOR?

Bu sözlerinin üzerine başarılı oyuncunun aylık gelir merak konusu oldu. Düzyatan şuan, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde bölüm başı 250 Bin TL almaktadır. Yani, aylık kazancı 1 Milyon TL'dir. 

HAYATINI YARI KAPALI CEZAEVİNE BENZETTİ 

Düzyatan, oyunculuk hayatının zorluklarına dikkat çekerek, "Dışarıdan çok toz pembe hayatımız varmış gibi görünebilir ama ne kadar sıkıcı bir hayatımız var aslında. Gerçekten süper sıkıcı. Çünkü çok kısıtlı bir hayatımız var. Gerçekten yaşaması zor bir hayat. Aslında dışarıdan bakıldığında dışarıdan bakıldığında " Vay be ne hayatlar yaşıyorlar" falan diyorlar ama aslında bakıldığında yarı kapalı cezaevi gibi bir anlamda. Çünkü, sizin dışarıya gittiğinizde özgürce gezebileceğiniz yerler çok kısıtlı." ifadelerini kullandı. 

Sevilen oyuncu, şöhret kazandıkça cam bir fanusun içinde yaşamaya başlandığını da dile getirerek, bu fanus gittikçe daraldığını işaret etti. Çocuklarını basın malzemesi yapmaktan kaçındığı için, çocukları ile dışarıda istediği gibi vakit geçiremediğini vurguladı.

YORUMLAR 31
  • Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan, Sırada bu şahsın gerçek hayatının süfli yanlarını kamuoyuna teşhir ederek o filmlerde ideal diye ne varsa içlerinin boşaltılmasına,çöp haline getirilmesine geçilmiş..Yani “o filmler devam ediyor”..
    Cevapla
  • ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke benim de böyle cezaevi gibi hayatım olsa.Mesut Özil yıllarca deli danalar gibi çalıştı ve büyük paralar kazandı halen de kazanıyor. Tek fark adamın eli cebinde sürekli hayır amaçlı çabaların içerisinde.İnşaallah ERTUĞRUL beyimiz de böyle çabaların içerisindedir.Öyle ise ise lütfen bunu açık açık belli etsin ki topluma ve sanatçı arkadaşlarına örnek olsun.Zaman bir elin verdiğini diğeri görmez düsturu zamanı değil çünkü.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem Parayı sevmiyorsa çok geliyor sa Türkiyede afrikada bir sürü gariban insanlar var yardımcısı olsun
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun adam kazanıyor bende bu ay mesailerle birlikte tam 3750 TL kazandım çok şükür biraz zor oluyor ama bize yeter bu Allahım olmayanlarada versin rabbim kimseyi darda koymasın
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Zenginin parasi , fakir in cenesini yorarmis. Siz zannediyormusunuz KI her oyuncu oynadigi rol e bagli kalsin normal hayatta???? Ama Boyle is adami zengin bir is adamini canlandirsalar hemen ona uygun yasarlar. Adam sokak sanatcisi olmak istemis television sanatci olmus ne fark var derseniz iste binlerce euro var var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı