İbrahim Tatlıses'in tecavüz davasından karar çıktı! 8 yıllık manevi tazminatı faiziyle ödeyecek!

Katıldığı televizyon programında 20 yaşındayken ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in tecavüzüne uğradığını iddia eden Sibel Gökçe magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü sanatçı Tatlıses bu iddialara sessiz kalırken, bu açıklamaların onuru ve itibarına zarar verdiğini öne sürerek, oyuncu ve dansçı Sibel Gökçe'ye manevi tazminat davası açmıştı. Açılan davanın sonucu belli oldu...

İbrahim Tatlıses'in tecavüz davasından karar çıktı! 8 yıllık manevi tazminatı faiziyle ödeyecek!
İbrahim Tatlıses'in tecavüz davasından karar çıktı! 8 yıllık manevi tazminatı faiziyle ödeyecek!
GİRİŞ 17.12.2021 14:21 GÜNCELLEME 17.12.2021 14:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yaptığı son açıklamalarla adından sıkça bahsettiren Sibel Gökçe ve İbrahim Tatlıses arasındaki gerilimin ardı arkası kesilmiyor. Altın Kelebek ödül töreninde "Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü" almaya hak kazanan İbrahim Tatlıses ise gündemden düşmüyor. Katıldığı yarışma programında İbrahim Tatlıses'in tecavüzüne uğradığı iddiasını ortaya atan Sibel Gökçe'yle, Tatlıses davalık olmuştu. Her iki tarafında itirazı üzerine dava Yargıtay'a taşınırken tazminat miktarı yönünden dava bozularak yeniden görülmeye başlandı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde yapılan davaya sadece avukatlar katılırken Sibel Gökçe ve program yapımcısının manevi tazminat ödemesine karar verildi..

Sibel Gökçe ve Programın Yapımcısı Tazminatı Faiziyle Ödeyecek!

Hürriyet'te Özge Eğrikar'ın haberine göre, geçen sene İbrahim Tatlıses'in açtığı davayı kısmen kabul eden Sibel Gökçe ile televizyon kanalı ve program yapımcısının 12 bin lira manevi tazminat ödemesine karar vermişti. Her iki tarafında itirazı üzerine dosya Yargıtay'a intikal etti.  Yargıtay tazminat miktarı yönünden davayı bozarken, dava yeniden görüldü.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dün görülen davaya İbrahim Tatlıses ve Sibel Gökçe'nin avukatları katıldı. Mahkeme ünlü Sanatçı Tatlıses'i haklı bulurken, davayı kısmen kabul eden mahkeme, davalılar Sibel Gökçe ile televizyon kanalı ve program yapımcısının 10 bin lira manevi tazminatı 8 yıllık faiziyle birlikte ödemesine hükmetti. 

YORUMLAR 3
  • Vatandaş Ben 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakim kararı vermiş,eyvallah. Haklıyı haksızı bir tarafa bırakalım. Eğer Tatlıses değil de başka birisi olsaydı,"kadının beyanı esastır"der, haklıyı haksızı kimse aramazdı. Öğretmenmiş,doktormuş,çiftçiymiş;çoluk-çocuğu varmış. İtibari,şerefi kimin umrunda... gerçek ortaya çıkıncaya kadar perişan olmuştu.
    Cevapla
  • Topal deve 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar komik ya.Bu parayi ben öderim iboyu rahat birakin..
    Cevapla
  • Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Hapis cezasi peki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı