Bir zamanların efsane dizisi Kurtlar Vadisi oyuncusunun gerçek mesleği herkesi şaşırttı!

Türk dizi tarihinde ele aldığı konular ve canlandırılan karakterlerle vazgeçilmez bir klasik haline dönüşen Kurtlar Vadisi dizisinde dönem dönem bir çok oyuncu canlandırdığı birbirinden ilginç karakterle karşımıza çıktı. İlk kez kamera karşısına çıkan birden fazla ismin yer aldığı yapımda 'İstihbaratçı Alper ' rolünü canlandıran Tarkan Tüzmen'in gerçek mesleği, dizinin tüm takipçilerini şaşkınlığa uğrattı...

Bir zamanların efsane dizisi Kurtlar Vadisi oyuncusunun gerçek mesleği herkesi şaşırttı!
Bir zamanların efsane dizisi Kurtlar Vadisi oyuncusunun gerçek mesleği herkesi şaşırttı!
GİRİŞ 05.01.2022 20:28 GÜNCELLEME 05.01.2022 20:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İşlediği konular ve aksiyon sahneleriyle hafızalara kazınan Kurtlar Vadisi dizinin etkileri dizinin sona ermesinden üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen devam ediyor. İlk olarak izleyicilerin karşısına 'Kurtlar Vadisi' sonrasında ise 'Kurtlar Vadisi Pusu' olarak çıkan yapımda rol alan birçok ismin gerçek mesleği oyunculuk olmadığı zaten biliniyordu. 15 Ocak  2003 yılında yayın hayatına başlayan ve Show TV, Star ve Kanal D gibi birçok televizyon kanalında yayınlanan dizi, Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz ve Gürkan Uygun gibi birçok ismin tanınmasına neden oldu. 300 bölüm süren Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 'İstihbaratçı Alper' rolünü canlandıran Tarkan Tüzmen'in gerçek mesleği ise ağızları açık bıraktı...

Kurtlar Vadisinin  Alper'i Aslında Şarkıcıymış!

Kurtlar Vadisinde devlet istihbarat görevlisi "Alper Özgenç" karakterini canlandıran Tarkan Tüzmen, 1968 yılında Ankara'da dünyaya geldi.

1990'lı yılların başında ufak çaplı mekanlarda gitar çalıp, şarkı söyleyen Tarkan Tüzmen, "Son Rüya" isimli parçasıyla asıl çıkışını yaptı. Ekranda ki ilk deneyimi ise Kurtlar Vadisi'nde olan ünlü isim, toplam 124 bölüm İstihbaratçı Alper karakterini oynadı.

Ülkemizi Eurovision Yarışmasında Temsil Etmiş!

Şarkıcılık kariyerine oyunculuğu da ekleyen Tarkan Tüzmen 1998 yılında uluslararası şarkı yarışması olan Eurovision'da ülkemizi " Unutamazsın" isimli parçasıyla temsil etmiş ve 14. olmuştur.

Tarkan Tüzmen Kimdir?

Tarkan Tüzmen 22 Mayıs 1968 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Babası Ankara Ticaret gazetesini çıkartan ve şehrin önemli isimlerinden olan gazeteci Nuray Tüzmen'dir.  Orta Doğu ve Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'nden mezun olan Tüzmen, iş hayatına T.C. Devlet Demiryolları'nda başlamıştır. İş hayatının yanı sıra müzikle de ilgilenen Tüzmen iki albüm sahibidir. 1998 yılında Türkiye'yi Eurovision Şarkı yarışmasında temsil etmiş ve 14. olmuştur. 2007-2011 yılları arasında " Kurtlar Vadisi Pusu" adlı dizinde rol almıştır.

YORUMLAR 5
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İtler vadisi ,cinayet eğitmenleri desek daha doğru olur
    Cevapla
  • Miroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende yunan, israil, iran gibi ülkelerin Türkiyedeki ajanı mısın?
    Cevapla
  • Musa 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki şarkıcıyım ayagında istikbarat topluyor))))):
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski bakan Kürşat tüzmeninde kardeşi olur.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakışmadı sana alper istihbaratçıların yüz karası alper.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar