Arda Kural Yıllar sonra itiraf etti! Sarp Levendoğlu hakkında söyledikleri...

Yıllar öce yayınlanan ve birçok kişi tarafından severek izlenen Emret Komutanım dizisinin efsane oyuncusu Arda Kural, yıllar sonra itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. Ünlü isim o yıllarda beraber rol aldığı Sarp Levendoğlu hakkında akıl almaz şeyler söyledi. Kural, Levendoğlu hakkında kendisini kıskandığını söyledi. İşte bir dönemin yıldız oyuncusunun o açıklamaları...

Arda Kural Yıllar sonra itiraf etti! Sarp Levendoğlu hakkında söyledikleri...
Arda Kural Yıllar sonra itiraf etti! Sarp Levendoğlu hakkında söyledikleri...
GİRİŞ 06.01.2022 11:04 GÜNCELLEME 06.01.2022 11:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Oynadığı dizlerle adından söz ettiren, ancak yaşadığı psikolojik sıkıntılar sebebiyle ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Arda Kural, yıllar sonra yaptığı itiraf niteliğindeki açıklamalarla gündem oldu. Döneminin iyi yapımlarından biri olan Emret Komutanım dizisinde ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu ile rol alan Kural, akıl almaz açıklamalarda bulundu. Arka Kural, Levendoğlu'nun kendisini kıskandığını söyledi. İşte bir dönemin başarılı oyuncusu Arda Kural'ın yaptığı o ilginç açıklamalar...

Arda Kural'dan İtiraf Gibi Açıklamalar!

Bir dönemin efsane oyuncusu Arda Kural yıllar sonra yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Arda Kural, Habertürk’ten Aytekin Teker’in sorularını yanıtladı. Teker'in "Kızgın ya da kırgın olduğunuz birileri var mı?” sorusuna Kural, “Emre Komutanım dönemindeki bazı oyuncu arkadaşlarıma kırgınım. Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan” yanıtını vererek şaşkınlık oluşturdu.

Kural'dan Sarp Levendoğlu Hakkında Kıskançlık İtirafı!

Yıllar önce Emret Komutanım dizisinde yaşadıklarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Arda Kural, hayranlarını şaşırttı. Sarp Levendoğlu ile sette aralarında yaşananlara değinen Kural, “Mustafa Altıoklar dizide beni öne geçirmek istiyordu. Sarp kıskanıyordu. Beni o dönem çekemediklerini düşünüyorum. Sette, ezmeye çalışmalar ve akıl oyunları yaşandı.



Yani benden rol çalmaya çalıştılar. 'Ben de sizden daha fazlayım' gibi garip tavırlara girmedim. Hiçbir zaman unutamayacağım. Sette beni yalnız bıraktılar. Zaten benim hayata karşı rahatsızlıklarımdan biri de orada başladı. Kıskanmayı anlarım ama göz göre göre sindirme politikası çok yanlıştı.
” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 5
  • Namık 2 yıl önce Şikayet Et
    Oo kadar fark normal değil insanlar kural tanımıyor. Herkes kurala uysun. sonra dedikodu oluyo.
    Cevapla
  • Gaziantep 27 2 yıl önce Şikayet Et
    Arda kural a mı
    Cevapla
  • otokolik 2 yıl önce Şikayet Et
    araç alımlarıyla satış fiyatları arasında 100 bin tl fark var,bir arabadan bu kadar kar normalmi?
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne saçmaladın
    Cevapla
  • Dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Yuhhhh sana ne denir ki..........
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor