Mustafa Sandal son haliyle hayranlarını şok etti! Ünlü şarkıcıyı görenler bir daha baktı...

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal son haliyle gündeme geldi. Başarılı şarkıcı 52. doğum gününü kutlarken, bu özel günde kendisini yalnız bırakmayan hayranları içinde bir mesaj yayınladı. Öte yandan objektiflere doktoruyla beraber poz veren Sandal'ın değişimi görülmeye değerdi. İşte Mustafa Sandal'ın görenleri şok eden son hali...

Mustafa Sandal son haliyle hayranlarını şok etti! Ünlü şarkıcıyı görenler bir daha baktı...
Mustafa Sandal son haliyle hayranlarını şok etti! Ünlü şarkıcıyı görenler bir daha baktı...
GİRİŞ 13.01.2022 12:10 GÜNCELLEME 13.01.2022 12:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Söylediği şarkılarla bir döneme damgasını vuran ünlü sanatçı Mustafa Sandal, geçtiğimiz gün itibariyle 52 yaşına girmiş oldu. Ünlü şarkıcının sevenleri bu özel günde attıkları mesajlarla doğum gününü kutlarken, Mustafa Sandal'da buna kayıtsız kalmayarak hayranları için bir mesaj yayınladı. Kameraların karşısına doktoruyla beraber geçen Sandal'ın yüzünü görenler ise şarkıcının adeta gençleştiğini fark etti. İşte hayranlarının tanımakta güçlük yaşadığı Mustafa Sandal'ın o hali...

Seksenler dizisinin Bekçi Bekir'inden Levent Kırca ile ilgili namaz itirafı!Seksenler dizisinin Bekçi Bekir'inden Levent Kırca ile ilgili namaz itirafı!

Mustafa Sandal ve doktoru

Mustafa Sandal'ı Görenler Tanıyamadı!

Mustafa Sandal 52 yaşına adım attı. Ünlü şarkıcıya birçok seveninden mesaj gelirken, Sandal'da bu mesajları karşılıksız bırakmadı. Objektiflerin karşısına doktoru ile beraber geçen sandal, "Canım dostlarım, yol arkadaşlarım; sosyal medyadaki doğum günü mesajlarınız beni çok mutlu etti.

Mustafa Sandal
Hepinize çok teşekkürler. Siz de iyi ki doğdunuz, iyi ki böyle güzel bir ülkemiz var ve ben sizler için besteler yapıp, şarkılar söylüyorum.
" şeklinde konuştu. Öte yandan başarılı şarkıcının açıklamayla beraber paylaştığı fotoğraf olay oldu. Sandal'ın birçok takipçisi ünlü ismi tanımakta zorluk yaşadı. 

YORUMLAR 1
  • Ferman 2 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden onun arabası vardı:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Fatih Portakal'ı çileden çıkardı: Yazıklar olsun
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek