Ünlü sanatçı Alişan'dan yürekleri dağlayan itiraf! İlk konserime çıkarken sakinleştirici...

Müzik ve televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatından sonra ilk kez konuştu. Kardeşini Covid-19 nedeniyle kaybeden şarkıcı, ilk konserinde tir tir titrediğini; sakinleştirici kullandığını belirtti. İnsanların eleştirilerine de yanıt veren sanatçı, “İşim bu, ne yapayım? Yapacağım başka iş yok ki!” diye sitem etti.

Ünlü sanatçı Alişan'dan yürekleri dağlayan itiraf! İlk konserime çıkarken sakinleştirici...
Ünlü sanatçı Alişan'dan yürekleri dağlayan itiraf! İlk konserime çıkarken sakinleştirici...
GİRİŞ 16.01.2022 12:57 GÜNCELLEME 16.01.2022 12:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

21 Temmuz’da (2021) kardeşi Selçuk Tektaş’ı Covid-19 nedeniyle kaybeden Alişan, aylar sonra ilk kez sessizliğini bozdu. Günaydın'dan Merve Yurtyapan'ın sorularını cevaplayan ünlü sanatçı kardeşini kaybettikten sonra neler yaşadığını anlattı. Kardeşiyle ilişkisini, anne ve babasının evlat acısını ve kendi acısını paylaşan sanatçı, ilk konserinde yaşadıklarını da itiraf etti. Kardeşinin aynı zamanda menajeri de olduğunu belirtirken, insanların eleştirilerine de cevap verdi.

Alişan ve kardeşi Selçuk Tektaş

Selçuk Tektaş’ın vefatından sonra onlarca organizasyonu geri çevirdiğini, kabul ettiği işlerin de ücretlerini iade ettiğini belirtirken, ailesi için ayakta durduğunu aktardı. Kardeşinden sonraki ilk konserde sakinleştirici kullandığını söylerken, onun yokluğunda sahnede kahrolduğunu belirtti.

“Selçuk’a bir şey olursa…”

Selçuk Tektaş’ın Covid-19 nedeniyle vefatından sonra psikolojik destek de aldığını itiraf eden sanatçı, sahnelerden uzunca bir süre uzak kaldı. Zorlu süreçte mesleği bırakmayı dahi düşündü. Yoğun bakım ünitesinde “Selçuk’a bir şey olursa ben bir daha bu işi yapamam” diyen sanatçı, ilk konserinde tir tir titredi.

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın ardından sessizliğini bozdu

Ailesi için tekrar sahnelere dönen Alişan, “45 gün boyunca kendimle mücadele ettim. Selçuk benim sadece kardeşim değil aynı zamanda menajerimdi. Her işimde, her dakikamda yanımdaydı. Sahneye çıkıp onu görüp rahatlıyordum. Sahnede onu her göremeyişimde kahroluyorum. Yaşamayan bunları bilemez. Ateş düştüğü yeri yakar lafını başına geldiğinde anlıyorsun. Ölümün bu kadar yakın olduğunu anlayamamıştım” dedi.

“Kardeşin ölmüş bir ay sonra sahneye çıkıyorsun…”

Sahnelere tekrar döndüğünde insanların eleştirileriyle karşılaşan sanatçı, başka yapacak bir işi olmadığını; ticaret girişimlerinde başarısız olduğunu belirtti. İlk konserinde yaşadıklarını da şu şekilde anlattı:

Alişan konserdeyken

İlk konserime çıkarken sakinleştirici içtim. Tir tir titriyordum. Yapamayacağımı düşünüyordum. 'Kardeşin ölmüş bir ay sonra sahneye çıkıyorsun' diye düşünenler oldu. Ama bu benim mesleğim. Ne yapayım? Yapacağım başka iş yok ki. Bugüne kadar ufak bir iki ticaret yaptım ve başarısız oldum. Yaz boyu Selçuk'un aldığı 30-40 tane düğün ve konser vardı. Onları iptal etmiştim. Paralarını iade ettim. Ama bir sanatçı var, onunla yaşadığım olayı asla unutmayacağım.

“Sayın Cumhurbaşkanımız bana moral verdi…”

Kardeşi Selçuk Tektaş’ın entübe günlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini aradığını söyleyen Alişan: “Sayın Cumhurbaşkanımız, kardeşim entübe olduğu gün arayıp bana moral verdi, her türlü yardımı yapacağını söyledi. Sağlık Bakanımız aradı. Ayrıca bütün parti ve belediye başkanları, milletvekilleri de aradı” dedi.

YORUMLAR 5
  • sivaslı cengo 2 yıl önce Şikayet Et
    bunun kadar itici birini görmedim karaktersiz
    Cevapla
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    Gündem olmak İçin ölmüş kardeşini kullanma artık yazık
    Cevapla
  • Hanifi Çiftçi 2 yıl önce Şikayet Et
    kıbrısta tek konserde 2 milyon alıyorsun yarısını ver şehit ailesine yetmiyor mu 1 milyon sana
    Cevapla
  • hbr 2 yıl önce Şikayet Et
    bunun ve karısının haber olmadığı bir gün olacakmı acaba
    Cevapla
  • memo 2 yıl önce Şikayet Et
    daha tatlı ve zahmetsiz bir iş yok demek istiyorsun herhalde..bu ülkede milyonlar asgari ücretle geçiniyor kardeşim. ajitasyon yapma.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar