Metin Şentürk’ün gönderisi rekor kırdı: “Futbolda da VAR’ım…”

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla etkileşim rekoru kırdı. Bir takipçisinin kendisine yaptığı montajı paylaşan Şentürk, futbolda uygulanan VAR odasına göndermede bulundu. 2018-19 futbol sezonundan bu yana Türkiye’de de uygulanan VAR, çoğu kesimin eleştirilerine neden oluyor. Ancak futbol uzmanları, VAR’ın şimdiye kadarki en adil sistem olduğu görüşünde. Şarkıcı Şentürk de paylaşımıyla bu uygulamaya değindi.

Metin Şentürk’ün gönderisi rekor kırdı: “Futbolda da VAR’ım…”
Metin Şentürk’ün gönderisi rekor kırdı: “Futbolda da VAR’ım…”
GİRİŞ 07.02.2022 18:01 GÜNCELLEME 07.02.2022 18:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

1980’li yıllardaki şarkıları ve besteleriyle popülerleşen Metin Şentürk, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanıyor. Ünlü sanatçı, bu kez bir takipçisinin kendisine yaptığı VAR odası temalı fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafın ortaya çıkışında çoğu kişi Şentürk’ün engeliyle dalga geçildiği düşüncesine kapıldı. Fakat usta isim, o fotoğrafı sosyal medya hesabından tiye alır nitelikte paylaşınca kısa sürede binlerce kişi etkileşimde bulundu.

Şentürk: “Bunu kim yaptı?”

Metin Şentürk, sosyal medyada gündeme oturan o fotoğrafı paylaşarak; “Bunu kim yaptı? Yeni gördüm” notunu düştü. O gönderi kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi.

Metin Şentürk'e yapılan montaj

Takipçileri de, “Bu adamın kendisiyle barışıklık seviyesine hayranım”, “Koca yürekli güzel insan” şeklinde yorumlar yaptı. Şentürk’ün devam niteliğindeki paylaşımı da futbola yönelikti.

“Futbolda da VAR’ım…”

Riva’daki VAR odasında çekilen bir fotoğrafa uyarlanan Metin Şentürk montajı etkileşim rekorları kırarken, usta sanatçı gönderisine bir de yorum düştü.

Şentürk, “Futbolda da VAR’ım. Gözümden kaçmaz” ifadelerini kullandı. Bu yoruma da “Sen ne mükemmel bir insansın” cevapları geldi.

Fotoğrafın Aslı Hangi Hakeme Ait?

Metin Şentürk montajının yapıldığı fotoğrafın aslı TFF’ye bağlı hakemlerden Halis Özkahya’ya ait. Fotoğraf, Federasyonun Riva’daki tesislerinden çekildi.

Halis Özkahya Metin Şentürk

Bu gönderi, zaman zaman futbol tutkunları tarafından sosyal medyada paylaşılıyor. Genellikle, VAR sistemine eleştiri yapılacağı sırada kullanılıyor.

YORUMLAR 3
  • Mehmet cebecioglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Açık pozisyonları var da nasil görmüyorlar şaşıyoruz metin abi
    Cevapla
  • Konya Kartalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Var yokken Anadolu takımlarını yakıyorlar beles ten puanlar geliyordu şşmdı ilahi adalet olunca varı beğenmıyorlar var geldı de gercek futbol ortaya cıktı
    Cevapla
  • Ali T 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapma metin abı ya şimdide dersin faul maul yok ben birşey görmedim buz gibi penaltıyı nasıl görmedim dersin metin abiden özür dilerim espiri olsun diye yazdım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak