Yaşlı komşusu için “Tam dövemedim, bir dahaki sefere inşallah” diyen Halil Sezai adliyede

2020 yılında İstanbul Tuzla’daki yaşlı komşusunu darp eden Halil Sezai, bir konserindeki ifadelerinden ötürü ifade vermek için adliyeye geldi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu’na avukatıyla birlikte gelen şarkıcı, yarım saat süreyle kendisine yöneltilen suçlamaları yanıtladı. Sezai, “Sadece sohbet ediyordum…” demekle yetindi.

Yaşlı komşusu için “Tam dövemedim, bir dahaki sefere inşallah” diyen Halil Sezai adliyede
Yaşlı komşusu için “Tam dövemedim, bir dahaki sefere inşallah” diyen Halil Sezai adliyede
GİRİŞ 28.02.2022 18:00 GÜNCELLEME 28.02.2022 18:12
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Şarkılarıyla milyonlarca kişiye ulaşan Halil Sezai, 2020 yılında karıştığı bir olaydan ötürü uzun süre gündemden düşmemişti. Tuzla’daki evinde, yaşlı komşusunu hiçbir gerekçe göstermeden darp eden sanatçı, bu olaydan aylar sonra gerçekleşen bir diyalogu nedeniyle adliyeye çağrıldı.

“Tam Dövemedim…”

18 Temmuz 2021 tarihindeki bir etkinlikte olayı hayranlarına anlatan şarkıcı, “Kafam iyi olduğu için gerekli şekilde tam dövemedim. Hak etti. Bir dahaki sefere inşallah. Hak etti.” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler, kamuoyunda geniş çaplı tepkilere neden olurken Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da kayıtsız kalmadı.

Halil Sezai kavga

Avukatıyla Adliyeye Geldi

Halil Sezai, bugün Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu’na avukatıyla birlikte geldi. Ulusal basında çıkan haberlere göre, Sezai’nin yarım saat süreyle ifade verdiği aktarıldı. Ünlü şarkıcı, bir etkinlik sırasında söylediği skandal sözleri ilginç bir şekilde savundu.

Halil Sezai adliye

“Sohbet Ediyordum…”

Halil Sezai’nin Kartal’daki adliyede verdiği ifadenin ilk detayları basınla paylaşıldı. Popüler ismin, etkinlik sırasında söylediği “Tam dövemedim, bir dahaki sefere inşallah” sözlerini “Sohbet ediyordum” diye savunması büyük yankı uyandırdı. Sezai, “Kimseye yönelik hakaret ve tehditte bulunmadım” demekle yetindi.

Halil Sezai ifade

Ne Olmuştu?

2020 yılında Halil Sezai’nin komşusu Hüseyin Meriç, yüksek sesten ötürü komşusuna şikâyetini iletti. Sezai ise, yaşlı komşusu Meriç’i kameralar önünde darp etti. Bu olay, uzun süre gündemden inmezken, sanatçıya verilen ceza da belli oldu. Ünlü şarkıcı, Hüseyin Meriç’i darp etmesi nedeniyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırıldı.

YORUMLAR 19
  • X Cihan 2 hafta önce Şikayet Et
    Ter kokun bayılmak geliyor ağız kokun rahatsız ediyor malesef iblis gözümüzden düştün
    Cevapla
  • X Cihan 6 ay önce Şikayet Et
    Zerrin Özer'in "SEVILDIGINI BIL" adli albümünün süper slow parcalarindan "YOK DEME"
    Cevapla
  • X Cihan 6 ay önce Şikayet Et
    belki de yazdığım en güzel slow şarkı diye hitap ettiğim "Dev Dalga" şarkısına klip ağır havası düşünüldüğünde şarkının slow bir parça olması bekleniyordu ve öyle de oldu. Albümün en çok merak edilen şarkısının gun-agardi Diğer klip ise slow parçam 'Onun Suçu'na çekildi. Zerrin Özer - SON MEKTUP süper slow Zerrin Özer - UNUTAMADIM video NOSTALJI süper slow
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    o yaşlı amcanın bir hayırlı bir evladı olaydı sen döveydin.. aha gel beni döv yani gücün bana yeter hem yaşlı hemde zayıf bir insanım hele bakalım sonunda senin vücudunda kırılmadık kemik bırakacakmı evlatlarım madem hukuk bir işe yaramıyor böyle pervasızca hukuk tanımaksızın beyanatlar veriyorsun bakalım dengin biri çıkarsa erkekmisin yoksa dansözmüsün anlarız
    Cevapla
  • Kafkasyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Halkın parası ile biyerlere gelenler kendini allam cihan sanıyor ki yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler