Fenerbahçeli Mesut Özil paraya para demiyor! Futbol dışında kazandığı para herkesi şok etti...

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, kazandığı paralarla ve yatırım yaptığı işlerle gündeme bomba gibi düştü! Geçtiğimiz yılın Ocak ayında kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan kontrata imza atan başarılı oyuncu, futbolcu kimliği dışında kendi markası olan M10 için yaptığı yatırımlarla adından söz ettiriyor. Bu yatırımları dolayısıyla Sarı Lacivertlilerin başkanı Ali Koç'tan tepki çeken futbolcu söylenenlere aldırış etmedi...

Fenerbahçeli Mesut Özil paraya para demiyor! Futbol dışında kazandığı para herkesi şok etti...
Fenerbahçeli Mesut Özil paraya para demiyor! Futbol dışında kazandığı para herkesi şok etti...
GİRİŞ 02.03.2022 12:19 GÜNCELLEME 02.03.2022 12:19
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Real Madrid ve Arsenal gibi dünyanın en büyük kulüplerinde oynayan Mesut Özil geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'yle anlaşmış ve Süper Lig'de forma giymeye başlamıştı. Türk asıllı Alman futbolcu büyük beklentilerle geldiği Sarı Lacivertli kulüpte beklentilerin altında kalmış ve yaşadığı sakatlıklarla kafalarda soru işareti bırakmıştı. Öte yandan Mesut Özil'in kendi markası olan 'M10' yaptığı çeşitli yatırımlar kulüp başkanı Ali Koç'un dikkatinden kaçmamıştı. Hatta bir demecinde Koç, Özil için, 'Ticari işlerini kenara bırakmalı' açıklamasını dahi yapmıştı. Ancak söylenenlere aldırış etmeyen deneyimli oyuncu futbol dışında yaptığı yatırımlarla deyim yerindeyse paraya para demiyor...

Bir dönemin efsane şarkıcısı Ferdi Tayfur'un son hali yürek burktu...Bir dönemin efsane şarkıcısı Ferdi Tayfur'un son hali yürek burktu...

Mesut Özil Kendi Markası Olan M10'a Yatırım Yapıyor!

Mesut Özil futbol dışında yaptığı yatırımlarla ve kazandığı paralarla herkesi şok etti. Büyük bir emlak portföyü, kahve zincirleri, gıda takviye laboratuvarı, spor kliniği, bir kozmetik firmasından ve Meksika futbol kulübü Necaxa'dan hisseleri olan deneyimli futbolcunun yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Özil'in menajeri Erkut Söğüt, oyuncunun kendi markası olan M10'a yaptığı yatırımlardan ve kazandığı ütopik paralardan bahsetti.

Mesut Özil'in Kendi Markası 1 Milyon Euro'dan Fazla Kazandırıyor

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, M10 markasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Aktif bir sporcuyken kendi markanı kurmak ve gelişmek oldukça zor bir şey. Ama Mesut Özil M10 markası ile ilk yılında 1 milyon Euro'dan fazla kazandı." dedi. Öte yandan kendi markasına ait olan kramponların prototipini maçlarda giyen Mesut Özil, bu kramponları seri şekilde üreterek tüm dünyaya satmaya hazırlanıyor. Concave Asia markasının global kreatif direktörü olan Özil ayakkabıları Endonezya'da üretilecek.



Ayrıca Mesut Özil'in Menajeri Erkut Söğüt üretilecek olan kramponlar için, "Başlangıçta ayakkabılar 14 Güneydoğu Asya ülkesinde satışa sunulacak. Avrupa ve tüm Dünya'da satışlar için çalışmalar devam ediyor. Ayakkabıların fiyatı 22 euro ile 225 euro arasında olacak. Nike'ın Air Jordan serisiyle aynı başarıyı yakalamayı umuyoruz." açıklamalarında bulundu. M10 t-shirtleri, şapkaları, eşofman takımları, spor ayakkabıları ve sweatshirtleri Endonezya fabrikasında yapılacak. Erkut Söğüt'ün tahminlerine göre Özil, ayakkabı satışlarının ilk yılında 1.5 milyon Euro kazanacak.

Mesut Özil Aldığı Hisseler ve Gayrimenkullerle İş İmparatorluğu Kuruyor!

Meksika futbol kulüplerinden Necaxa'nın hisselerinin bir kısmını satın alan Mesut Özil'in yatırımlarının değerlendiğine değinen Söğüt, "Hisseler şu an bizim aldığımız fiyattan üç katı daha değerli. Çok akıllıca bir yatırımdı. Tüm Dünya'daki futbol kulüplerinden hisse almak istiyor. Ama Arsenal'den değil! Onun hisseleri çok pahalı." Ayrıca Özil'in menajeri Söğüt, deneyimli futbolcunun yaptığı yatırımların doğru olduğunu belirterek, "Mesut Özil bir iş imparatorluğu kuruyor. Bu da futbolculuk kariyerinin sonlarına yaklaşan diğer oyunculara ders niteliğinde." ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'in Kripto Parası Bu Yıl Çıkıyor

Deneyimli futbolcu Mesut Özil'in M10 markasına ait kripto parasının da bu yıl çıkacağını işaret ederek, "M10 kripto parası üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu bizim 2022 projemiz ve bu yıl piyasaya sürmeyi umuyoruz. Bu da fanlarının Mesut Özil'in ürünlerini kendi dijital parasıyla alabileceği anlamına geliyor. Bu paralarla Mesut'un maçlarda giydiği kramponları, mutlu yıllar dileklerini satın alabilir hatta onunla tanışma şansı yakalayabilirler." açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR 24
  • Denizci 2 yıl önce Şikayet Et
    Paraya ne diyor acaba...
    Cevapla
  • rintintin 2 yıl önce Şikayet Et
    Akari kokari yok acun gibi
    Cevapla
  • paşa44 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi anlaşıldı menejerin neden mesut özilin yaptıgı işleri bir bir saydığı bu yıl kripto para çıkaracak coin'in satış arzı yüksek olsun ve talep görsün diye listelemiş iş kollarını ama , akıl hocaları adamı batıracaklar.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    kendimi ne kadar fakir hissettim anlatamam....
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi de ali koc da ayni anda baska is yapmiyor mu sanki baskasi para kazansin istemezler bu zenginler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!