Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz arasındaki ipler iyice gerildi: Yeşilçam dönemi kapandı!

Mahsun Kırmızıgül'ün Bergen filmine ilişkin yorumları birçok kesim tarafından tepkiyle karşılandı. Tepkilerden biri de yaklaşık 10 yıl küslük yaşadığı Özcan Deniz'den geldi. Özcan Deniz verdiği cevap ile Mahsun Kırmızıgül'ü karşısına aldı.

Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz arasındaki ipler iyice gerildi: Yeşilçam dönemi kapandı!
Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz arasındaki ipler iyice gerildi: Yeşilçam dönemi kapandı!
GİRİŞ 11.03.2022 10:09 GÜNCELLEME 11.03.2022 10:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

4 Mart'ta vizyona giren ve oldukça büyük ilgi gören Bergen filmi, birçok kesim tarafından eleştirilerin odağı oldu. Kimileri, bazı bölgelerde filmin izlenmesini yasakladı, kimileri senaryoyu hedef aldı, kimileri ise oyuncunun kendi sesi ile şarkı söylememesini eleştirdi. 

Filme bir eleştiri de bir dönemin popüler şarkıcısı, son yıllarda ise sinema sektöründe yer alan Mahsun Kırmızıgül'den geldi. Mahsun Kırmızıgül "Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkıcılarını onun gibi asla söylemezsiniz." ifadeleri ile şaşkınlık oluşturdu.

'Bergen' filmi oyuncuları kimdir? Bergen filmi kaç saat? Yargı’dan Bergen filmine...'Bergen' filmi oyuncuları kimdir? Yargı dizisinden Bergen filmine...

Mahsun Kırmızıgül

"OYUNCU KENDİ SESİYLE ŞARKI SÖYLEDİĞİ AN SİNEMADAN ÇIKIYORUM"

Uzun yıllardan beri müziğe ara veren, Mahsun Kırmızıgül, Bergen filmindeki şarkıları hedef aldı. Kırmızıgül, bir oyuncunun bir şarkıcı gibi şarkı söyleyemeyeceğini ifade etti ve "Biyografi filminde oyuncu kendi sesi ile şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum." dedi.

Mahsun Kırmızıgül kimdir ve nerelidir? 22 çocuklu ailesi...Mahsun Kırmızıgül kimdir ve nerelidir? 22 çocuklu ailesi...

"AMATÖRCE SÖYLENEN ŞARKILARI DUYMAK ZORUNDA DEĞİLİM"

Kırmızıgül, konuya ilişkin, sevdiği sanatçıyı izlemeye gittiğinde onun sesini duymak istediğini ve ona hayat veren oyuncunun amatörce söylediği şarkıları duymak zorunda olmadığının altını çizdi. 

Müzisyen kimliği ile yorum yapan Mahsun Kırmızıgül'ün, bu yorumları oldukça dikkat çekti. Akıllara, yılbaşı gecesi müzik performansı sergilediği programın izlenmemesi ve reytinglerinin oldukça düşük olması detayını getirdi. 

Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok! 5 milyon lira aldığı gecenin sonu...Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok! 5 milyon lira aldığı gecenin sonu...

Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı açıklalamalar

ÖZCAN DENİZ'DEN NET TEPKİ: YEŞİLÇAM DÖNEMİ KAPANDI

Mahsun Kırmızıgül'e bir tepki de bir zamanlar küs olduğu meslektaşından geldi. Özcan Deniz, Mahsun Kırmızıgül'ü hedef alarak, "Oyuncunun kendisi 'Bergen' ya da 'Müslüm' değilse, onları bir oyuncu canlandırıyorsa olması gereken sesin de oyuncuya ait olmasıdır. Yeşilçam dönemi kapandı. Artık oyuncuyu başkasının seslendirmesi bile ayıp." ifadelerini kullandı. 

Özcan Deniz'in yaptığı açıklama

Feyza Aktan kimdir ve nerelidir? Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın asıl mesleği...Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın asıl mesleği şaşırttı!

YORUMLAR 5
  • Osmanlı1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Ikisini topla çeyrek ekmek etmez
    Cevapla
  • Bozoklu Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Her ikinizi de günahım kadar sevmem vesselam...!!!
    Cevapla
  • sultan 2 yıl önce Şikayet Et
    çook derdimize idi
    Cevapla
  • Iıııiiyyy 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar da sanatçı olmuş da eleştiri yapıyorlar. Vaah Türkiyem vah. Mahsun Kırmızıgül. Özcan Deniz. Vay be!! Ben de mahsunun Ve Özcanın seslerini duyunca hemen o sesin kaynağını kapatıyorum. Sabahleyin güneş dogdugundaki öten horozun sesi daha güzel. Gidaklayanbtavugun sesi daha güzel en azından bir işe yariyorlar yumurtlamak ve yumurtlatmak gibi.
    Cevapla
  • tergenn 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş adamlar boş işler peşinde bu da benim yorumum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT teröristlere göz açtırmadı: 9 terörist yakalandı, 16 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Işıkhan duyurdu: 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı