SURVİVOR KİM ELENDİ? | Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Ödül Neydi?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında bir yarışmacı daha adaya veda etti. Önceki gün oynanan dokunulmazlık oyunu ile potaya çıkacak eleme adayları da belirlendi. Dokunulmazlık oyununda takımlar kıyasıya rekabet ederken havuzdaki denge oyunu seyirciye renkli anlar yaşattı. Ayrıca, Hikmet ile Nagihan'ın sözlü tartışması da gündeme oturdu. İşte, Survivor kim elendi sorusunun cevabı...

SURVİVOR KİM ELENDİ? | Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Ödül Neydi?
SURVİVOR KİM ELENDİ? | Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Ödül Neydi?
GİRİŞ 17.03.2022 09:15 GÜNCELLEME 17.03.2022 09:15

SURVİVOR KİM ELENDİ? Acun Ilıcalı'nın yıllardır sunduğu Survivor All Star programında önceki gün adaya bir yarışmacı daha veda etti. Adaların birleşeceğinden ötürü eleme aralığı sıklaştırılırken, haftada 2 yarışmacı hayallerini ardında bırakıyor. Bu sebeple dokunulmazlık oyunu sayısı da arttırıldı. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Ünlüler takımından Sercan Yıldırım elenmiş ve beklenmedik vedasıyla hayranlarını üzmüştü. Önceki gün yapılan konseyde dört isim vardı. Bu isimlerin 3'ü Ünlüler takımından, 2'si Gönüllüler takımındandı. İşte, Survivor Dokunulmazlık oyunu sonucu ve Survivor kim elendi sorusunun cevabı...

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İki gün önceki İletişim oyununu kaybeden Ünlüler takımı, beklentilerin aksine ortaya koydukları performansla Dokunulmazlık oyununu kazanmasını bildi. Oyunun kadınlar etabını Ünlüler takımının kızları, erkekler etabını da yine Ünlüler takımının erkekleri kazandı. Böylece, uzun bir aradan sonra Best-Off serisi oynanmadan Ünlüler galibiyetle ayrıldı.

Survivor dokunulmazlık

Survivor Ödül Neydi?

İki takımında mücadelesine sahne olan Survivor Dokunulmazlık oyununda ödül olarak döner, patates kızartması ve kola verildi. Yarışmacılar, Sunucu Murat Ceylan'ın ödülü açıklamasından sonra kendilerini zor tuttu. Her iki takım da döner ödülünü kazanabilmek için denge oyununda kıyasıya rekabet etti. Ancak kazanan taraf Ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor Kim Elendi? Hangi Yarışmacı Veda Etti? Ünlüler Gönüllüler...

Survivor'da en az Dokunulmazlık oyunu kadar seyirciyi ekrana kilitleyen bir diğer gelişme ise eleme konseyiydi. Eleme konseyinde Ünlüler takımı daha önce Mert ve Barış'ın isimlerini yazmıştı. Gönüllüler takımında da Berna ve Evrim aynı oyu alarak potaya çıktı. Ünlüler takımı 2 dokunulmazlık kaybettiği için 3'üncü adayı performans birincisi belirleyecekti. Takımın performans birincisi olarak Parviz seçildi. Azeri boksör, meslektaşı Adem'in adını verdi. 5 adaylı kritik eleme konseyinde adaya veda eden isim Berna Keklikler oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Brezilya'da can kaybı 56'ya yükseldi, vatandaşlar çatılardan böyle alındı
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman