Bülent Ersoy'un üç saatte harcadığı ücret şaşkınlık yarattı! Servet bıraktı...

Sanat dünyasının tanınan isimlerinden Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde modacısı Gülşah Saraçoğlu ile alışverişe çıktı. Kıyafetlerine ödediği ücretlerle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncunun 200 metre kumaş için ödediği ücret ise şaşkınlık yarattı...

Bülent Ersoy'un üç saatte harcadığı ücret şaşkınlık yarattı! Servet bıraktı...
Bülent Ersoy'un üç saatte harcadığı ücret şaşkınlık yarattı! Servet bıraktı...
GİRİŞ 24.03.2022 10:50 GÜNCELLEME 24.03.2022 11:01
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Havaların ısınmasıyla birlikte konser dönemine kısa bir zaman kaldı. Yaz konserleri öncesinde sahne kıyafetlerini tasarlanması için hazırlık yapan Bülent Ersoy'un alışverişine ünlü kumaşçı Cenk Tezer eşlik etti.  Geometrik blok, sıra dışı canlı renklerin tüm zamanlarda kullanabileceğine dikkat çeken Tezer, hem kült hem de bir o kadar zamansız moda olan bu desenleri sık sık görüleceğini belirtti. Cenk Tezer'in yönlendirmeleri doğrultusunda alışverişini tamamlayan Bülent Ersoy'un kumaşlara ödediği ücret ise ağızları açık bıraktı...

Bülent Ersoy 250 Bin TL Ödedi!

Nişantaşı'nda alışveriş yapan Bülent Ersoy, yaz konserleri öncesinde sahnede kullanacağı kıyafetlerin dikilmesi için 200 metre kumaş satın aldı. Bülent Ersoy mağazada 3 saat kalırken satın alınan kumaşın değerinin 250 bin TL olduğu öğrenildi. Bülent Ersoy'un alışveriş boyunca keyifli olduğunu öğrenilirken ünlü sanatçıya modacısı Gülşah Saraçoğlu ve Cenk Tezer eşlik etti.

Bülent Ersoy Kimdir?

Bülent Ersoy 9 Haziran 1952 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çocukluğundan itibaren müzikle ilgilenen Bülent Ersoy, İstanbul Konservatuvarına 2 ay devam etmiş ve ardından bırakmıştır. Eğitimi boyunca Melahat Pars ve Rıdvan Aytan gibi sanatçılardan özel dersler almıştır. Otuz yıla yaklaşan sanat yaşamında pek çok ilke imza atan Bülent Ersoy, dünyaca ünlü yıldızların sahne aldığı salonlarda konserler vermiştir.

983 yılında Madison Square Garden’da sahne alan ilk Türk sanatçısı olmuştur. 30 Mart 1997’te ise Ümmü Gülsüm’den sonra, etnik müzik sazlarıyla Olympia müzikholünde sahne alan ilk Türk sanatçı olmuştur. Bülent Ersoy ayrıca Ajda Pekkan ve Dario Moreno’dan sonra Olympia’da konser veren ilk Türk sanatçısı olmuş, sahnede elli kişiden oluşan orkestrasıyla dört saat süren bir program sunmuştur.

YORUMLAR 13
  • ASILBEY@06ÇUBUK 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar kolay ve bol para kazandıracak avanak olduktan sonra 250 bin de harcar 2 milyon 500 bin tl de harcar.
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar para mal vergi nerde o yok bence devlet bu sanatcilarin hepsinden tam vergi alacak zaten gider yok artik bir kilot tanga ciplak cikiyorlar bunu gideri 10 lira bile degil vergini tam al
    Cevapla
  • Maruf 2 yıl önce Şikayet Et
    Ömür kısa. Çoğu gitmiş azı kalmış. Gömüldükten sonra kimse hatırlamayacak, Zeki Müren gibi. Divaymış zartmış zurtmuş. Boş işler. Kimler toprak olup unutuldu kimler.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    zaten estetik ola ola bakılacak hali kalmamış,millet ona değil üstündeki elbiseye bakacak,ona itibar gösterecek---hani Nasrettin Hocanın ...ye kürküm ye...fıkrası gibi....ye elbisem kumaşım ye..
    Cevapla
  • neco 2 yıl önce Şikayet Et
    kefen bezide iyisi olsun bari koskoca diva tabi aaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı