Ajda Pekkan’dan ilginç istek: “Çok merak ediyorum…”

Türk müziğinin ünlü isimlerinden Ajda Pekkan, çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Metro, Marmaray ve metrobüs gibi ulaşım araçlarını şimdiye dek kullanmadığını söyleyen Pekkan, açıklamalarıyla gündeme oturdu. Emektar şarkıcı, bu taşıma araçlarını merak ettiğini belirterek hayalinden bahsetti. İşte, Ajda Pekkan’ın o açıklamaları…

Ajda Pekkan’dan ilginç istek: “Çok merak ediyorum…”
Ajda Pekkan’dan ilginç istek: “Çok merak ediyorum…”
GİRİŞ 04.04.2022 15:34 GÜNCELLEME 04.04.2022 15:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

1963 yılından günümüze değin Türk müziğinde önemli yer edinen Ajda Pekkan, son açıklamalarıyla gündem oldu. 76 yaşındaki sanatçı, şimdiye dek çoğu toplu taşıma aracını kullanmadığını ve merak ettiğini belirtti. Sabah Gazetesi’ne konuşan popüler isim, sadece toplu taşıma araçlarından değil; İstanbul’u gezemiyor oluşundan da bahsetti. Galata Kulesi, Perşembe Pazarı, Kapalıçarşı ve Tahtakale’yi görmek istediğini söyleyen Pekkan, uzun süredir bu bölgeleri gezemediğini anlattı.

Ajda Pekkan marmaray

“Marmaray’ı Çok Merak Ediyorum…”

Türkçe pop müziğinin kurucu isimleri arasında gösterilen Ajda Pekkan, toplu taşıma araçları hakkında: “Metroya da metrobüse de hiç binmedim. Hele Marmaray’ı çok merak ediyorum. Vapura binmek de istiyorum. Deniz albayıydı babam, onunla binerdik küçükken. O günler hala aklıma geliyor” diye konuştu.

“Gönlümce Gezmek İstiyorum…”

Uzun süredir İstanbul’u gezemediğini, tarihi bölgeleri kendince gezmek istediğini belirten Ajda Pekkan, bu bölgelerin içinde ukde olarak kaldığını söyledi. Ajda Pekkan, “İstanbul'u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor. Mesela Kapalıçarşı'yı, Tahtakale'yi, Perşembe Pazarı'nı veya Galata'yı gezmek istiyorum ama uzun yıllardır buralara gitmiyorum” dedi.

Ajda Pekkan metrobüs

“Arada Yürüyüş Yapıyorum…”

İlerleyen yaşına karşın hala mesleğini sürdürmesiyle gündemde yer edinen Ajda Pekkan, “Spor yapıyor musunuz?” sorusuna ilginç bir cevap verdi. 76 yaşındaki sanatçı: “Bu bir efsane ama hayır. Genetik olarak çok şanslıyım. Spor yapmayı çok seviyorum ama pandemi sürecinde yapamadım. Sadece arada yürüyüş yapıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • Fitnat 2 yıl önce Şikayet Et
    76 yaşında söylediği bir şarkıyla zirveye çıkabilen bu kadınla uğraşmayın ayıp ya
    Cevapla
  • ne oldu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne denir ki...
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Ajda..teyzecim..boşuna yaşamışsın hayatını.. seni zirveye çıkaran bu halk..ana bu halkın içinde olmamışsın.. niye sırf yıldızlarını korumak için.. yazık.. ne kadarda estetik yaptırssnda bir gün toprağa gireceksin..
    Cevapla
  • Bersoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahın gitmiş vahın kalmış, ne kadar farklı bir yaşantı varmış ki oraları buraları özlemiş, halkın sanatçısı olmadığı kesin,orayı burayı gerdirecegim diye vakit kalmıyor tabii..
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    iyide,paran var pulun var kalk gez,yürüyemiyorsan bi bakıcı tut güçlü kuvvetli ,tekerli arabayla gezdirsin çarşıyı pazarı.korkma yemezler seni,ve hatta bi maske takar,gözüne gözlük,başınada bi bere geçirirsen tanıyıp rahatsız edende olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü