Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'ya Acun Ilıcalı kıyağı! 40 milyon TL'ye...

Konuşanlar programıyla YouTube'da ciddi popülariteye ulaşıp, Acun Ilıcalı'nın Exxen adlı dijital video platformuna geçen Hasan Can Kaya; sahne dışındaki gelişmelerle de gündeme geliyor. Ünlü komedyen, son olarak 1. Levent bölgesinden 40 milyon Türk Lirası karşılığında bir villa satın aldı. Villa için bankadan kredi çeken ünlü komedyene kefil olan kişi de dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'ya Acun Ilıcalı kıyağı! 40 milyon TL'ye...
Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'ya Acun Ilıcalı kıyağı! 40 milyon TL'ye...
GİRİŞ 06.04.2022 15:00 GÜNCELLEME 06.04.2022 15:04
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Uzun süre YouTube'da Konuşanlar programını yayınlayan Hasan Can Kaya, Exxen'in kurulmasıyla beraber kendine yeni rota çizmişti. Acun Ilıcalı'nın teklifini kabul eden komedyen, programının yeni bölümlerini Exxen'de yayınlamaya devam ediyor. Yerli dijital video platformu Exxen'de en çok izlenen içeriklerden biri de Hasan Can'ın her Cuma yayınlanan programı Konuşanlar. Bu sebeple, Acun Ilıcalı'nın popüler komedyenin üzerine titrediği bilinen bir gerçek. Hasan Can Kaya ile Acun Ilıcalı'ya yönelik ortaya atılan bir iddia ise gündeme oturdu. 

40 Milyon TL'ye Villa Aldı, Acun Kefil Oldu!

Magazin yazarı ve ses sanatçısı Okay'ın iddialarına göre son dönemde sadece Konuşanlar programıyla sınırlı kalmayıp, reklam ve sponsorluk anlaşmaları da yapan Hasan Can Kaya, Beşiktaş'ta kendisine yeni bir villa aldı. Villa için 40 milyon TL ödeme yapan sanatçı, bankadan kredi çekti. Yüklü miktarda kredi çekiyor olmasından ötürü bankadan kefil istendi. Hasan Can'a kefil olmayı kabul eden isim de Exxen'in ve TV8'in sahibi; yani Hasan Can'ın patronu Acun Ilıcalı oldu. 

Acun Ilıcalı'dan RTÜK'e 'Hasan Can Kaya' tepkisi

Hasan Can Kaya ile Acun Ilıcalı Arasındaki Alışveriş Devam Ediyor

Ünlü ses sanatçısı Onur Akay, bu iddiaları sosyal medya hesabı üzerinden ileri sürdü. Akay, Acun'un 40 milyon liraya kefil olduğunu yazarken, Hasan Can'la patronu arasındaki bir önceki alışverişe değindi. Ses sanatçısı Akay: "Hasan Can Kaya, 2021 yılında ise Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı annesi için satın almıştı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 21
  • Ben 2 hafta önce Şikayet Et
    Çalış seninde olur helal olsun kardeşim kıskanmayın
    Cevapla
  • Okan 5 ay önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorum bazılarına kıçımla gülüyorum.. sizin ne farkınız var kardeşim o zaman....detayına girmiyorum..kedi uzanamadığı ciğere mumdar dermiş.. sizi gidi pisicikler....
    Cevapla
  • Erto 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam ülkenin terbiyesini bozdu millet yatak odasında yaşadıklarını anlatıyor ve bundan zevk alıyor üstüne birde küfür yiyor bayılıyor Allah akıl fikir versin insanlar kendine küfür ettirmek için üstüne para veriyor
    Cevapla
  • Ismail güven 2 yıl önce Şikayet Et
    5 para etmez ikilli
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Acun farkı helal sana..Helal olsun Hasan C.K. içimizden çıkan halkın çocuğu..Yorumlara bakıyorum da çekemeyen kıskanan çok olmuş.. empati yapın siz olsanız n apardınız.. fırsatları değerlendiriyor.. bunları yazanlar hiç bir bölümünü kaçırmayıp kıskananlardır.
    Cevapla
  • muroo bafralliiiiin 2 yıl önce Şikayet Et
    kenan kimse seni takmiyor farkindasin degil mi ??kimsede acunu ve avenesini sevmiyor ...tek senin gibi aptallaer sever öyle haysiyetsiz tipleri ..adam sana ve anana küfür etse bile hosuna gider demekki madem o kadar seviyorsun bunlari
    Cevapla
  • MUROOO BAfRALIIII 2 yıl önce Şikayet Et
    ne helali kafan mi iyi senin ?? adam tam seytanin ta kendisi ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı